oblica - ? [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

? [13. Feb 2009|10:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]smille
Date:13. Februāris 2009 - 10:50
(Link)
Esmu tur bijusi viena korporatīva pasākuma ietvaros, tāpēc nezinu, cik kura atrakcija maksā. Par parodiju to nesauktu, bet teātris tas ir, tas gan.
No savas pieredzes varu teikt, ka tas pasākums raisa pārdomas par sevi, savām vērtībām un raksturu. Kaut arī ar prātu saproti, ka neko tev izdarīt nevar, mutiska pazemošana un ņirgāšanās ietekmē diezgan labi un visai interesanti, kā reaģē pats un kā apkārtējie. Jebkurā gadījumā no vēstures grāmatām es tādas sajūtas un pieredzi negūtu.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:13. Februāris 2009 - 11:07
(Link)
Tad varbūt ieteikt Litenes pagastam dziļākai vēstures izpratnei reizi gadā veikt akciju "virsnieku apšaušana", kur var ieģērbt gribētājus virsnieku šineļos un imitēt nošaušanu. Tā kā valstī krīze, varētu pat uz nomaksu to visu.
Re, Stabu ielas stūra māja atbrīvojusies, dailes teātris turpat netālu - arī ko līdzīgu vajadzētu izveikt - i aktieriem haltūra, i gribētāji sevi un vēsturi labak iepzīs.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:13. Februāris 2009 - 11:30
(Link)
Hm.

Ik vakaru pa TV kasti slepkavo un sakropļo ovāciju pavadījumā, nekādu problēmu. Cilvēkiem maksā miljonus, lai viņi izliktos, ka kādu nomušī.

Tais pašās ASV ļaudis ik pa gadam sapucējas konfederātu un ziemeļnieku drēbītēs, šauj ar kramenīcām, dižgabaliem un bļaudami skrien pa pļavu, masu slaktiņus atdarinādami.

Mums ir pieminekļi, gājieni, karnevāli un svinības par godu masu slepkavībām.

Ko viena tāda Karosta noziegusies?