oblica - aizdomājos [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

aizdomājos [23. Jan 2008|14:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]mikstmiesis
Date:23. Janvāris 2008 - 16:33
(Link)
nu... 15-gadīgi puiši manā lauku skoliņā tā čubinās, tā čubinās... nu tik jauks un mīļš puišu pāris man vienā klasē ir,..

bet var jau būt, ka man dzīve piespēlē tikai pozitīvos gadījumus...
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Janvāris 2008 - 16:36
(Link)
un pārējie klasesbiedri to uztver adekvāti? Neviens neņirgājas, aiz muguras neapsmej, nekādas divdomīgas piezīmes neizsaka?
From:[info]tiesibsargs
Date:23. Janvāris 2008 - 16:37
(Link)
tad jāaudzina, jāmāca tie kas ņirgājas utml.

vai arī to piedāvāsi variantu - let the bullies set the rules?
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Janvāris 2008 - 16:44
(Link)
Rīkojot gājienus? Tā saaudzinājuši, ka pašiem jāmūk no lidojošiem mēsliem. Nešķiet, ka pēdējā piecgadē, kad informācija par homoseksuālismu ir gana pieejama un aicinājumi būt tolerantiem + diskriminācijas pēc seksuālās orientācijas aizlieguma ieviešana likumdošanā, būtu krasi mainījusi sabiedrības un īpaši tās jaunākās daļas attieksmi pret JO ĪPAŠI divu vīriešu kopdzīvi, ne tā? (kaut kā par sieviešu kopdzīvi satraucas mazāk)
From:[info]mikstmiesis
Date:23. Janvāris 2008 - 16:52
(Link)
nav gadījies dzirdēt. tikai reiz viens no skolniekiem man stāstīja, ka viņi neesot normāli, jo esot pāris (spriežot pēc intonācijām, tas tika stāstīts, lai mani samulsinātu), bet no manas puses bija tikai izteikums par to, ka tas ir pilnīgi normāli un ka par seksualitāti mēs daudz runāsim, kad anatomijā būsim tikuši līdz dzimumorgānu sistēmai un nervu sistēmai. pēc pāris nedēļām arī sanāks man to sākt.

vēl viņi mani ir traukos atraduši un pat aicina traukoties, bet tas nozīmē, ka viņi ir arī izpētījuši gan manas draugu grupas, gan dienasgrāmatas ierakstus un tātad zin, ka es esmu ar puisieti sapārojies. un man aiz muguras arī neviens komentārs nav atskanējis...
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Janvāris 2008 - 16:55
(Link)
Nja, iespējams, ka es kļūdos un mūsu pusaudži ir dikti toleranti, empātiski un aug ģimenēs, kurās vecāki nav homofobi. :)