oblica - aizdomājos [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

aizdomājos [23. Jan 2008|14:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Janvāris 2008 - 16:05
(Link)
Ak tā - tad bērnam nevajadzētu nemaz prasīt? Baigais cilvēktiesību aizstāvis Tu esi, phe! :P
From:[info]tiesibsargs
Date:23. Janvāris 2008 - 16:27
(Link)
cik nopratu, tava "aptauja" bija domāta kaukādai ķip sab. domas ainas iegūšanai... bērneļi tak ja "apzinīgā vecumā" (lasi - iepazinušies ar nopride.lv propagandu). kāda jēga no tādas aptaujas? ko ar to mēģinātu pamatot?

bērnam, KURU ADOPTĒS, jājautā par konkrēto potenciālo vecāku. vecāku sex-orientācijai ar viņu spēju būt labiem vecākiem nav nekāda sakara.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Janvāris 2008 - 16:40
(Link)
Labi, nav sakara, pārliecināji, tikai - kā tas mainīs vienaudžu attieksmi skolā, kad tie vienaudži uzzinās, ka kādam no klasesbiedriem vecāki ir geju pāris? Vēlreiz atkārotju - nedomāju, ka mūsu sabiedrība kam tādam ir gatava. Da slēpt tam bērnam visu skolas laiku savus vecākus, man šķiet. Un klases žurnāla beigās, kur raksta - tēvs, tāds un tāds, darba vieta tāda šitāda un māte - tāda un tāda - kuru tad kur rakstīs? Mātes dienā kuru aicinās uz pasākumu vai sacerējumā "mana mīļā māmulīte" ap maiju ko ta rakstīs, a? Grūši būs, man domāt...
From:[info]hagi
Date:24. Janvāris 2008 - 15:15
(Link)
Nav jau visai sabiedrībai jābūt gatavai, pietiek ar vienu izglītības iestādi, kas iespringst uz "atšķirīgo" bērnu integrāciju, lai tam ķiparam būtu plusmīnus harmoniska bērnība. Un pēc tam, kad pamatskola jau garām, tad jau vispār viss kedā.

Pilnīgi varētu padomāt, ka homoseksuāli vecāki ir akurāt tā uzkrītošākā un pamanāmākā atšķirība, kas bērnam vien var būt :D Tad jau visiem mulatu vecākiem - vai sīko pārgudrīšu vecākiem - vai sīko resnuļu un briļļainīšu vecākiem - būtu aš jānošaujas, jo viņu bērniem ir piespriests vēl drausmīgāks liktenis nekā bērnunama bērniem.
From:[info]hagi
Date:24. Janvāris 2008 - 15:27
(Link)
Tobiš šo problēmu risinām elementāri: pedagogs, skolas psihologs, skolas sociālais pedagogs ar vecākiem satiekas pirmā mācību gada sākumā, izrunā, kā risināt šo jautājumu. Pamazām visi bērni tiek iepazīstināti ar domu, ka cilvēki var būt dažādi un ģimenes modeļi arī. Kad nonāk līdz atklātības brīdim, visiem jau ir skaidra pedagogu nostāja šajā jautājumā, da i "atšķirīgo" bērni visi jau ir pieņēmuši kā savējo, attiecīgi problēmām nevajadzētu būt, ne jau kriminālām.
Galvenais ir atrast tādu mācību iestādi, kur attiecīgajiem spečukiem rūp, kas tajā skoliņā notiek.
From:[info]buks
Date:24. Janvāris 2008 - 06:08
(Link)
Sastopoties ik dienu ar šādām ziņām - http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=20079732 - arī man aizvien biežāk sāk šķist, ka vecāku sex-orientācijai ar viņu spēju būt labiem vecākiem nav nekāda sakara, tb vidusmēra pedofils būtu daudz mīlošāks vecāks, nekā derdzīgs vidējais pusalkoholiķis heteroseksuālis. ;)
From:[info]hagi
Date:24. Janvāris 2008 - 15:28
(Link)
Pedofiliem jau nu gan neviens neļauj par adoptētājiem kļūt, nejauc nu gaisu ;)