smīns - viss rit savu gaitu
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
13.2.07 09:34
viss rit savu gaitu

tīri, lai atskaitītos. sev. varbūt kādam citam ar, bet vispār sev vairāk laikam.

māsas ģimenē viss turpinās. diemžēl laikam uz leju. kaut gan tas vai tas ir uz leju vai augšu laikam tomēr ir atkarīģs no atskaites punkta. tb - varbūt, ka šādi ir uz labu :)

laikam beidzot mans jaunais deļļuks ir pārdzīvojis zīdaiņu slimības un pēc otrā servisa apmeklējuma pašlaik atrodos tādā uzstādījumā, kā biju pirms kāda laika iedomājies - krēsls lielā TV priekšā, bezvadu klaviere klēpī, laptops kaut kur stūrī, viss skrien un lido (izņemot lattelekom inetu, bet tas mainīsies pēc pusotras stundas pēc montiera Koļas ierašanās. kādēļ vēl jorprojām esmu mājās:) )

kas tad vēl. nostaļģija. nenormālu nostaļģiju vakar parāva braucien ar balto maršrutā Līči-Sporta iela :) ir pārtaisīta tik sāpīgā vieta pēdējos divus gadus - kārba. pārtaisīta pa riktīgam. ka teica mastjers - vienkārši zb man ar to kārbu čakarēties - izņēmu visu ārā, kas var sagādāt galvas sāpes :) tā arī ir - ātrumi tagad ir tik īsi, cik īsi var bū. neesmu braucis ar sporta kārbu, bet sajūta ir golfā ir tāda, kādu es iedomājos sporta kārbu :) viss pārējais arī ir vai nu piečubināts vai vēl joprojām turās un braukšana sagādāja vienu vienīgu prieku :) ja nebūu tik daudz problēmu ar glabāšanu un remontiem, tad toč atstātu balto kaut kur vienā no saviem angāriem un reizi mēnesī izbrauktu līkumu just for fun :)

tomēr viens no galvenajiem notikumiem (laikam gan tas ir diezgan nožēlojami, ka tas ir tik svarīgi :) ) ir Sama uzlabojumi, kurus vēlējos ieviest pēdējos divus gadus. nu paši, paši akūtākie. tomēr tik ilgi mani mocīja domas par statiskajiem lietotājdraudzīgajiem linkiem, par šādiem tādiem uzlabojumiem administrācijas lietojamībā un tipa widgetu atbalsts, ka esmu pavadījis gandrīz trīs nedēļas ierakumos un šo visu izdarījis. ja man būtu Samam versijas, tad tagad būtu major release. teiksim 3.0 :)

hmm. atskaitījos tikai par pāris nedēļām. uz ceturtdaļas gadsimta atskaiti kaut kā nevelk. vismaz pagaidām :)

8CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

barbits
barbits
13.2.07 09:52

Hip hip urraa!!! :*


ReplyThread
ns
ns
smīns
13.2.07 10:01

:*


ReplyThread Parent
nfoworm
nfoworm
ZXpower
13.2.07 09:55

Nu veciit! Turies :)


ReplyThread
ns
ns
smīns
13.2.07 10:00

pie kā? :)


ReplyThread Parent
just_me
just_me
just_me
13.2.07 11:29

:))))
lai notiek viss KAA....
nu tu jau zini:)


ReplyThread
ns
ns
smīns
13.2.07 11:33

tu kaut ko jauc - es neko nezinu..


ReplyThread Parent
just_me
just_me
just_me
13.2.07 11:40

kaa domaas reiz ir noticis......

:)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
13.2.07 12:39

nu labi, labi - es samelojos :)


ReplyThread Parent