smīns - nothing-doing Liepaja 2005
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
31.7.05 22:43
nothing-doing Liepaja 2005

tika pavadīt lieliska nedēļas nogale (nu būtībā kādas stundas 26 plus ceļš) manā mīļākajā pilsētā pēc Rīgas:) tālāk seko stāsts no sērijas biju tur un darīju to. esmu brīdinājis:)


sākās viss pasākums ar ekspromtum domu kaut kad saulainā darba dienas vakarā pīpējot ar [info]just_me un turpinājās 6dienas dienā, kad pēc laiskas mošanās sēdos baltajai pie barankas un aidā - Liepājas šoseja mūs jau gaidīja. gaidīja ar pārsteigumu - man vienmēr neveicās ar atpakaļceļu no Liepājas - migla, sniegs, you name it, bet šoreiz bija otrādi - neveicās turpceļā. gāza kā no spaiņiem un turēšanās nost no špūrēm ar ūdeni, jo manas pusplikās riepas to nepanes, prasīja pamatīgu iekrampēšanos stūrē un iepringšanu, bet neba pirmo vai pēdējo reizi.

pa ceļam tikai sākām prātot, ko tad mēs varētu sadarīt un tika izlemts, ka varētu es takš beidzot piepildīt jau sen loloto domu par Rīgas Zoodārza filiāles Cīrulīši apskati. domāts - darīts. nācās gan stāvvietā pagaidīt, lai lietus, kas gāz no kājām nost, mazliet piestāj, bet tālāk - plikas kājas, uzlocītas bikses līdz ceļiem un pļavā iekšā. bija vērts. tik tiešām. lāči, lūši, zirgi, ēzeļi, cūkas, brieži, pērļvistiņas, zosis, nūtrijas, truši, jūrascūciņas, lapsas, vilki, ūpji, pūces, grifi... nemaz i pusi neesmu uzskaitījis. un tā sajūta brienot tā vieniem pašiem pa mitrajiem grants celiņiem un mīksto, slapjo un gurkstošo mauriņu... turklāt vēl kaudze bilžu, kuras parādīsies kaut kad nākamnedēļ publiskai apskatei. arvienvārdsakot - lielisks, patīkami nogurdinošs pasāciens.

pēc tādas varenas pastaigas pirmā doma bija iestiprināties, bet pa ceļam ieskrējām top viesnīcā ever - Fontaine Hotel, lai izmēģinātu laimi un varbūt iehavotu kādu pēdējā brīdī brīvu palikušu numuriņu. bet kas tev deva. ja būtu bijuši kādu stundu ātrāk, tad pat būtu dabūjuši. bet par spīti tam atkal jutāmies varen gaidīti, uzsitām klaču par fontain palace nedienām (arī pāris labas bildes būs), tikām izvadāti ekskursijā pa jauno viesnīcas papildinājumu un vēl piedāvāja kafiju. lūk tas ir patīkami. mazliet noskumusi, bet ar apņēmību, ka gan jau liedagā jāguļ nebūs, devāmies uz vienu no iecienītajām (gan tikai lielo un garšīgo porciju dēļ, jo apkalpošana ir sliktāka kā rokkafejnīcā un gaistnes nav nekādas:) ) ēstuvēm Stīga. protams, ka nodoršinājāmies arī ar alkohola krājumiņu un metāmies viesnīcu meklēšanas drudzī.

galvenās cerības jau tika liktas uz Liepājas viesnīcu flagmani nr.2 - Līva, bet tika piedāvāts numuriņš par Ls32.. nu nē, paldies. un pareizi vien bija, jo daži zvani un bijā trāpījuši 9niekā (jo 10niekā ir Fontaine Hotel:) ) - "senā liepāja". nupat, nupat atvērts iestādījums (es sauktu to par hosteli), kurš atrodas lieliskā vietā pilsētas centrā, ir iekārtots tā gandrīz uz 8 un turklāt vienam cilvēkam nakts izmaksā 10 eiro. labākais jau tikai nāk - iedalīja mums vienu divvietīgu numuriņu, bet izrādās, ka visā viesnīcā neviena cita vairs nebij. great. tāda pilnīga miera un neatkarības sajūta. tāda omulīga. ne kā hostelī. turklāt trāpījām laikam arī uz pareizajām stīgām izklaides izvēlē - Hostage un Longest Yard. pirmā tād, kas bliež pa pieri un laupa mazliet realitātes sajūtu, bet otrā ļauj pilnīgi atgūties, iesmiet un ap 4iem doties saldā miegā:)

šodiena tika turpināta pēc tradīcijām - Ziemļu mols, [info]just_me varonīga cīņa ar superīgajiem viļņiem, mana visa pēc kārtas bildēšana un vienkārši labs chill-out. tad vēl tik vien kā 250 km pa saulaino šoseju ar pāris sagurušiem jauniešiem no pasākuma Zābaks aimugurējā sēdeklī un vakara kafija ar [info]barbits - ko vēl var vēlēties?:)

8CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

just_me
just_me
just_me
1.8.05 11:43

var veeleeties veel vienu taadu nedeeljas nogali!!!:)

Tavas bildes ir vienkaarshi lieliskas un dazhas super lieliskas.Tev baisi patiks.;)


ReplyThread
ns
ns
smīns
1.8.05 12:43

ja? nu nesalieli mani:) man vēl sagribēsies aparātu nopirkt:)


ReplyThread Parent
just_me
just_me
just_me
1.8.05 12:59

btw, ljooti laba doma!;)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
1.8.05 13:13

NĒ! es jau šodien maģi pasūtīju


ReplyThread Parent
just_me
just_me
just_me
1.8.05 13:40

ak Dievs, take it easy!:)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
1.8.05 13:42

nu cmon :)


ReplyThread Parent
pink_dust
pink_dust
Domuzīme
1.8.05 14:45

Es tieši pirms nedēļas nodzīvojos 3 dienas pa Liepāju.. Ar nelielām korekcijām, bet - programma tavējai līdzīga. Labs papildinājums bija Mumiy Trollj & jau atceļā uz Rīgu - ekspromta lēmums aizbraukt uz Palangu-Klaipēdu-Šauļiem arī ;)


ReplyThread
ns
ns
smīns
1.8.05 14:48

tāds normāls līkums Leitijā, bet tie ekspromtum lemumi jau tie labākie :)


ReplyThread Parent