smīns - Esmu nobriedis palagam
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
13.6.05 01:00
Esmu nobriedis palagam

21CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

pink_dust
pink_dust
Domuzīme
13.6.05 11:53

Nu piedod, ka tā samulsināju :) Par to "eto nashe" es pilnībā piekrītu attiecībā uz vecajām dziesmām (ne tikai vecajiem hitiem), mani, piemēram, vis-vis-visvairāk aizķēra "Saldus Saule", bet tas vispār ir atsevišķs stāsts. Nu nav "Līvi" tik dzīvi, vismaz savā visjaunākajā daiļradē - tādas kā sagrābstītas tās dziesmas, nav nevienas spēcīgas melodijas :/ It īpaši pliekani, manuprāt, skan tevis citētās dziesmas vārdi - nu, nevajag Virgam šitā dzejot, absolūti nav "nashe", jau tās dziesmas pieteikums bija tāds... Nu, phē. Starpcitu - es pieņemu, ka vakara koncis varbūt bija citāds, jo mani nepameta sajūta, ka es esmu atākusi uz tādu kā... ģenerālmēģinājumu? Laikam.


ReplyThread
ns
ns
smīns
13.6.05 12:03

es arī tā visu laiku domāju, ka ne atdeves ne gaisotnes ziņā tos koncertus drošvien salīdzināt nevarēja. bet par dzejām runajot - paskaties uz citu LV daiļradi:P


ReplyThread Parent
pink_dust
pink_dust
Domuzīme
13.6.05 13:07

Tieši salīdzinot ar citu LV daiļradi, Virga šoreiz zaudē. Te es, protams, nedomāju, A-Eiropu vai ko tml.


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
13.6.05 13:31

nu tad klāj vaļa - ko tu domā? :)


ReplyThread Parent
pink_dust
pink_dust
Domuzīme
13.6.05 13:36

Nē, nu zinies - ir daži tādi džeki, visādi tur Māri (Čaklais, kaut kāds Melgalvs), Viktors Kalniņš, njā... Turpināt var ilgi un dikti. ;DDD


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
13.6.05 13:57

nu cmon. salīdzināji. priekš Māra Čaklā mūziku neraksta Līvi, bet tie kas grib priekš tās dzejas rakstīt. salīdzināt, manuprāt, var ar kādu Credo, Opus-pro, Mofo, to pašu PV utt. utjp.


ReplyThread Parent
pink_dust
pink_dust
Domuzīme
13.6.05 14:58

Ko 'salīdzīnāji'?! Mēs taču runājam par LV daiļradi, ne tā? Rezumē ir tāds, ka dzeju vajag rakstīt tiem, kas to var :) Un, stapcitu - mans viedoklis noteikti ir tāds, ka PV un Opus Pro tekstu ziņā ieliek šīm 'jaunajām' Līvu dziesmām... Ja jau tev šķiet, ka var salīdzināt PV un Līvus :)))


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
13.6.05 15:33

mēs nerunājam par LV daiļradi tīrā dzejas nozīmē, bet gan tieši kopprodukta, ko mēs varētu saukt par dziesmu, nozīmē. ne tā?

un tu gribi teikt, ka Opus Pro "Dzimene" vai vienkārši kārtējās šausmas Bon Voyage PV versijā ieliek "Līvu jaunajām dziesmām" (kaut gan man īsti nav skaidrs, ko tu domā ar jaunajām dziesmām. tas būtu pēdējais albūms vai pirmais albūms kopš Ķiģeļa aiziešanas, ja jau tev Saldus saule patīk?)


ReplyThread Parent