smīns - aptauja
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
15.2.05 11:20
aptauja

68CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

ns
ns
smīns
15.2.05 16:34

var palasīt, ko es nfoworm teicu - Audi tik tā tur stāv:) tāpat arī būtībā bembis, jo ta tāda provokācija no manas puses:) es esmu nolēmis nepirkt riska grupas mašīnas. tapēc arī nav neviena VW, citu Audi un Opel. Volvo pēc pieredzejušu vīru nostāstiem ir diezgan stulbi pirkt, jo jaunajiem hadenes esot briesmīgas un maksā pieklājīgi. Mazdas un Toyota mani besī daufaultā. nezinu kapēc, bet gandrīz visi šo marku autiņi man liekas mazciešami. Saab - palasi, ko tu rakstīji par bembi un pareizini ar divi, manuprāt:)

Focus - tas, uz ko ir links, nav Focus:) un to taču tu apzinies:) tapēc arī viņš maksā 23k:) parastais toties ir tāds nekāds. man tas salons pat ok patika, bet kaut kas kopumā tajā mašīnā nebija. un es pat nevaru īsti pateikt kas, bet ja ne savādāk, tad esmu gatavs tādu pirkt.

tīri interesei - kapēc 5durvju Civic nav priekš manis?:) 3durvju ir?:) un tās visas bildes ir tikai uz ātru roku pagrābti piemēri:) nekā konkrēta.

iekļauties gribu kaut kur līdz 7k griesti.

un tas džips - kamoon:) priekš kam?:) man arī šodien teica, ka man vajagot džipu, bet nu manuprāt tur pietiek parēķināt vienu riepu nomaiņu:))) un vispār - man jau tik lielas mašīnas nepatīk. turklāt priekškam tev turpat vai pikapu?:)


ReplyThread Parent
nfoworm
nfoworm
ZXpower
15.2.05 16:49

Dzhipus jau arii zog, bez tam tas zupas daudzums, ko tu tur ielisi baakaa nav adekvaats guutajai baudai. Protams, ja tev patiik rakties dubljos tad tas ir cits jautaajums :)


ReplyThread Parent
moon
moon
moon
15.2.05 16:55

no kura briizha tad opelis ir riska grupaa?

par civicu - nu nezinu, vienk liekas, ka tu+civic!=1

un par dzhipu... nu tas nav "turpat vai pikaps", bet gan visiistaakais pikaps, tjip shim konkreetajam tikai hardtop's uz kravas kastes uzlikts. un nu patiik man taa mashiina. pietam, naakotnee domaajot, ja aizies viena lietinja, kurai esmu noleemis pieveersties, tad pieljauju, ka shaadas klases auto man potenciaali vareetu buut nepiecieshams. shodien dziivee apskatiiju sho tik vot cena nepavelk. protams, ekspluataacija sanaak daargaaka, bet nu principaa jau veel var reekjinaat kas leetaak - vienreiz taisiit hadeni dzhipam vai 3reiz vieglajam:))
un kaa jau ieprieksh teicu - lielaakaa dalja nesapratiis, bet nu man patiik.


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 17:01

man nez kapēc stāv galvā, ka kādreiz tu par mani un civic ta neteici:)

par opel http://www.autonams.lv/lv/za_tops.asp ok - mazāk kā tiem trim flagmaņiem, bet vienalga. tad labāk nopirkt Focus, kas ir ar tādiem pašiem ērtuma mīnusiem.

pikaps nav slikti, ja to vajag. tikai tad vajag pirkt amerikāni. lai ir kā vajag:) tad es tevi arī sapratīšu:)


ReplyThread Parent
moon
moon
moon
15.2.05 17:03

nu davai davai, tu paskaties tam opelim gadus: OPEL 92,85,90..

bet nu amerikaani tak nav iespeejams piebarot:(


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 17:07

tā ir laikam vienas dienas statistika. tiešām būtu interesanti painteresēties pie apdrošinātājiem. viņi tādas ziņas sniedz?

vecīt - tu gribi pirkt džipu un ietaupīt degvielu? tev ir jāizvēla sprioritātes:)


ReplyThread Parent
moon
moon
moon
15.2.05 17:57

par apdroshinaataajiem nezinu, bet par dzhipu - nu ir atshkjiriiba 20 l benziina vai 10 l diizelja, bet nu jebkuraa gadiijumaa taa taada attaalinaata doma, taa teikt - dziivosim un tad jau redzeesim kaadi suu naaks:))


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 18:07

amerikāņu džipi arī ir dažādi. piemēram, Eiropai domāti. esmu pārliecināts, ka ir kaut kas prātīgāks par micuku


ReplyThread Parent