Naivisms - Harizma, Ticamība un Kontrole

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

February 8th, 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:26 pm - Harizma, Ticamība un Kontrole
Šobrīd smadzenes ieslēgušas kaut kādu gūti definējamu urdošu sajūtu. Dominējošā ir līdzīga vainas sajūtai vai tādai kā neērtības sajūtai. Vispār in general ar vainas sajūtu man ir īpašas attiecības. Vainas sajūta man ir pat par to, ka vispār aizņemu vietu un elpoju šo te gaisu. Labi, ka vismaz pelnu valstij naudu divos darbos, citādi jau vakar vakarā būtu pārdozējusi miega zāles vai nolekusi no Vanšu tilta.

Kas tā ir par skabargu? Vai tūlīt kāds man atņems lelli? Iegrūdīs ar degunu pa priekšu dubļos? Iedurs duncīti mugurā? Vai tas būs bez iemesla vai tomēr tāpēc, ka man uz nagiem ir apdrupusi nagu laka un mājās nav cepeškrāsns? Tas tiek perināts ja? Ja?
Zināt, kā ir, kad balles kurpe iegraužas papēdī, bet novilkt to nevar, lai tiktu mājās no dejām? Vai arī tā smaka, kas rodas, kad Lieldienās, skrienot pa tikko izdīgušu zālīti uz šūpolēm parkā, iekāp suņa sūdā. Tu brauci zoli gar zāli, vairākas reizes gar trotuāra malu, uz kuras paliek brūnas piciņas, taču sūds iespiežas kedas smalkajās rievās un smaka nāk tev līdzi arī pēc tam, kad esi izšūpojies un pārliecināts, ka šogad nemelosi. Tā smaka ir tāda pati kā tā mana patlaban visur līdzi nākošā vainas sajūta, ja tas vispār ir īstais vārds šai sajūtai jeb drīzāk nojautai.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]aspirins
Date:February 8th, 2010 - 02:38 pm
(Link)
pacēli baigi sarežģīto un arī man labi pazīstamo jautājumu. drosmīgi! es gan savējo turu skapī, negribu ķidāt, bail, ka nepietiks spēka.
From:[info]loop
Date:February 8th, 2010 - 03:25 pm
(Link)
moš ne sarežģīto, bet jūtīgo

bet tā jau - visi cilvēki, katram sava elektrība
[User Picture]
From:[info]aspirins
Date:February 8th, 2010 - 03:46 pm
(Link)
jā, jūtīgo būs precīzāk teikts..
From:[info]skuolnieks
Date:February 9th, 2010 - 10:27 am
(Link)
Varbūt būtu pretēji - ja nestrādātu divos darbos, vēlme lēkt no tilta mazinātos. Doma: tad Tev būtu vairāk brīva laika, ko Tu varētu veltīt sev un tādējādi pierast pie domas, ka Tu esi pietiekami svarīga, lai veltītu Tev laiku un apmierinātu Tavas vēlmes - pat ja Tu to dari pati.
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:February 9th, 2010 - 10:05 pm
(Link)
Nu, tā vēlme par lekšanu no tilta bija tāds kā joks. Patiesībā man patīk dzīvot. Ar divu darbu slodzi arī esmu apradusi, tomer savā zinā Tev taisniba - brīvajā laikā to vien gribas, kā neko jēdzīgu nedarīt..

> Go to Top
Sviesta Ciba