krēpjlācis - pēdējā diena [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pēdējā diena [Jun. 9th, 2011|04:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]lazdu_ragana
Date:June 9th, 2011 - 07:36 pm
(Link)
A par Taviem svētajiem nodokļiem tak ne par to vien maksā - invalīdiem pabalstus arī dod! Un viņi tak krietni mazāk par krieviem valstij ienes! Vot pret to vajag karot!

Uz nopietnākas nots - visi šitie latviešu valodas skolās glābēji nemin nekādu statistiku. Ja palūkojas statistikas biroja datos http://data.csb.gov.lv, skolēnu, kas mācās krievu valodā, skaits katru gadu krītas, turklāt ļoti, ļoti strauji. Daudzi krievu vecāki izvēlas sūtīt savus bērnus latviešu skolās, lai bērniem vieglāka dzīve būtu, krievu valoda skolās mira dabīgā nāvē. Vienīgais, ko sīs referendums panāks ir skolēnu pieplūdums krievu valodas skolās, tā par spīti.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:June 9th, 2011 - 08:49 pm
(Link)
panāk arī to, ka uzskatāmi redzama arī latviešu pašu attieksme "brālīgās tautas" jautājumos
[User Picture]
From:[info]nefolk
Date:June 10th, 2011 - 09:39 am
(Link)
Panāk arī to, ka Visu Latvijai nu var parēķināt, kāds ir viņu potenciālā elektorāta apmērs, kā arī vairot savu ietekmi zināmā, ideoloģiski viegli ietekmējamā, paldies Dievam, mazskaitlīgā (jo parakstus nesavāks) tautas daļā. VL nezaudēs jebkurā gadījumā! Tāpēc kā reklāmas akcija (nu jau par visu 'kopīgo' naudu - 700 000 Ls) ļoti izdevusies - žēl tikai, ka ar savām totēmiskajām metodēm vēršas pie zemiskākā latviešos - nenovīdības, iedomības, liekulības, tuvredzības, utt.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:June 10th, 2011 - 12:41 pm
(Link)
ā, tu uzskati, ka, ja man nepatīk, ka Latvijā krievu skolās apmāca pretvalstiskumu un antilojalitāti (krievi, kuri brauca uz Izraēlu man skaidroja, kāpēc Latvija nekad nav tikusi okupēta, bet tomēr ir krieviska valsts, Puškina liceja absolventi), esmu zemisks, utt? ka ja man nepatīk, ka man entās reizes ir uzbrukuši kaut kādi krieveļi, lai atņemtu naudu, vai ka viņi uzbrūk manam tēvam, lai atņemtu kameru, tad es esmu baigi stulbs? ja es nemācos valodu, kuru man mēģina uzspiest, lai es mācītos - ar acīmredzamu nolūku Latviju pārkreivot, tad esmu tuvredzīgs un nepragmatisks? tātad es esmu zemākā, nenovīdīgākā cilvēka forma, jo neatbalstu brālīgos puikas ar rossijas krekliņiem un nodzertajām sejām (un te pat vairs nav runa tikai par kaut kādu izglītību), kuri ienīst mani un citus latviešus? nu, varbūt tā arī ir. priekš manis prātīgākais risinājums laikam būtu emigrācija.
[User Picture]
From:[info]nefolk
Date:June 10th, 2011 - 12:55 pm
(Link)
Skaidrs, ka neuzskatu. Kāpēc tu mēģini sagrozīt manis teiktā jēgu? Lai pateiktu, kas tev nepatīk? Kāds tam sakars ar valsts apmaksātām mācībām latviešu valodā no pirmās klases? Uzskatu tieši to, ko uzrakstīju - ka konkrētā nacionālistu propaganda apelē pie latviešu negatīvajām raksturiezīmēm, un tie, kas uz to uzķeras, dara to par kaunu savai spriestspējai, kā arī visu latviešu reputācijai...
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:June 10th, 2011 - 02:06 pm
(Link)
ir sakars. bet nu nu, redz kā meža orks nefolks uztraucas par latviešu reprezentivitāti. pilnīgi skaisti :3 ar spriestspēju viss ok, ēdu daudz saldējuma, tas aktivizē manus bioritmus.