krēpjlācis - [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 23rd, 2018|08:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Fear Factory - Messiah]

"- Mierā! Līdzināties! Tu, klukste! Atpakaļ ierindā! Ar tevi runā, nevis rej. Ar tevi runā ģenerālis. Kurš te ņirdz? Ko ņirdz? Piecdesmit pietupienus! Fiksi! Nu ko, biedres? Mēs esam savākušies šajā stadionā, kā jums tas droši vien... Kurš ņirdz?! Kā jums tas droši vien ir zināms, biedres... Kad runāju es, citi klusē! Kā jums ir tas droši vien zināms, biedres, mēs esam šeit savākušies īpaša gadījuma dēļ. Šis īpašais gadījums ir tāds, kā jums ir visiem zināms, ka mūsu valstī nav seksa. Nav seksa valstī! Ko kluksti? Pati tu esi ar pirkstu taisīta! Domā, stārķis bērnus nes! Atpakaļ ierindā! Muti ciet! Tev mute domāta, lai maizi bāztu. Piecdesmit gadu ģenerālis, un tagad mums ir īpašais uzdevums. Biedres, mums nav seksa valstī! Mums ir demogrāfiskais iztrūkums. Un tāpēc, biedres, man ir paziņojums no pašiem augstākajiem līmeņiem, biedres: mums ir jāceļ šī demogrāfija! Un tāpēc, biedres, jūs sankcionēti tagad neesat biedres sievas, sievietes, meitas, mātes, man vienalga; jūs, biedres, esat biedres maukas! Jums šajā ordā nav nekā. Jūs esat cietumā - jūs esat pilsones; ja jūs esat šeit, jūs neesat nekas. Es nospļaušos, un tu, garā, laizīsi. Tu saprati? Un līdz ar to šodien mums ir treniņš, un rīt, biedres maukas, mēs iesim ielās. Un tad, protams, mums ir komunisms, - ja kāda paņems naudu, es viņai to naudu personīgi iebāzīšu... Turklāt tā, ka pēc tam ilgi šajā ordā nevarēs, tikai slimnīcas hospitālī dot. Un tāpēc, biedres... Muti ciet! Muti ciet!! No stoikas „brīvi” pārejam stoikā „smirno”! Atšķirībā... Atšķirībā no visiem tiem vadiem, kur jūs esat bijušas – kartupeļus griezušas, makaronus vārījušas un kam tur devušas, vienalga, – mūsu stoika ir – kājas plati!!! Un tad, kad jūs iesiet, jūsu uzdevums ir, lai ceļās (pauze) KOMUNISMS!!"
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]qgmr101
Date:July 24th, 2018 - 02:15 am
(Link)
Pāris n*x reizes uz antidepriem bija tāda fīča, ka pišos, bet beigt nevar. Phe, tā sabesīja. Tāda drūmi neauglīga sajūta. Tak pārgāja un sēkla atkal plūda brīvi, apgaismojoši, atbrīvojoši.

Bet nu sajūta tikpat kortizōliski līdzīga tavam textam. Aiz kam izplati ļaunumu, sliktumu? Kam no tā tiks labāk? Tev sliktāk toč nekļūs.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:July 24th, 2018 - 11:39 am
(Link)
kādu vēl sliktumu? ko tu muldi?
From:(Anonymous)
Date:September 22nd, 2018 - 06:38 pm
(Link)
Hahaha, un feminisms vēl neesot vajadzīgs. Tādus kā tu vajag pakārt aiz olām un pērt ar naglainu dēli, kamēr no sāpēm nokož mēli.