krēpjlācis - Izmaiņas dzīvē [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Izmaiņas dzīvē [Sep. 26th, 2017|12:51 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]_raagas
Date:September 28th, 2017 - 12:49 pm
(Link)
tā arī dzīvo, viņiem ļoti reti ir laiks, kad noskatīties kādu filmu, nemaz nerunājot par grāmatu lasīšanu. tam arī 40+ h darba nedēļa ir domāta mūsdienās - informācijas ir bezjēgā daudz, tu visu vari uzzināt, taču neļauj laika iztrūkums, nevajag pat nekādu cenzūru. ir jau daži reti virtuōzi, kam brīvais laiks izdodas arī ar vairākiem bērniem, taču ir arī tādi, kas strādā 2 vai 3 darbos un nekad neredz atvaļinājumu. ļoti slikti.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:September 28th, 2017 - 12:54 pm
(Link)
skumji. es gan arī neredzu izeju no situācijas pats priekš sevis, jo, tā kā neesmu aizgājis pa kaut kādu savu līniju, man nav sava biznesa vai kā, tad es arī nu jau vairākus gadus strādāju šos pilnas slodzes darbus, ar kuriem tāpat nauda ir tā vien lai izdzīvotu. neredzu arī nekādus pusslodzes darbus (kādi netiek piedāvāti pat tad, ja tev ir invaliditāte). nu, tātad, es neredzu nekādas sakarīgas dzīves opcijas.
[User Picture]
From:[info]_raagas
Date:September 28th, 2017 - 01:46 pm
(Link)
gan jau uzradīsies kāda 1/2slodze. ja manīšu ko tādu, notekti padošu ziņu. var mēģināt rakstīt kultūras projektus, bet ar tiem te var izdzīvot tikai pārdoties gribošie, burvju mākslinieki un tie, kam izmeklēti labvēlīga karma.