krēpjlācis - RRB vai mirsti [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

RRB vai mirsti [Jan. 14th, 2016|04:24 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , ]
[mood | mani, lūdzu, nepisiet]
[music |Demilich - Erecshyrinol]

labi, viss, no rītdienas es gribu sākt robotu ražošanas biznesu. varam kādās bijušās rūpnīcas telpās sarkandaugavā vai kur. man vajag skices, jo es slikti zīmēju. es izdomāšu, ko viņi darīs. ā, tātad man vajag arī programmētāju, jo, patiesībā, programmēt es arī ne sūda neprotu. nu, krc, es būšu kopīraiteris. slikts, slikts, SLIKTS ROBOTU KOPĪRAITERIS. un ko viņi darīs? pirmkārt, viņi novērtēs mūsu vietējo zemnieku ražošanas spēkus. viņi reāli ĒDĪS. VIETĒJO PRODUKCIJU. jo ražošana ir vienīgais, no kā ir jebkāda jēga. saproties, mēs ĒDAM. un tas ir gandrīz vienīgais, kas mums arī jādara - jāēd, lai uzturētu savu bezjēdzīgo dzīvību, padarot to jēdzīgu ar garšīga ēdiena ēšanu. visas šitās māksliņas, vai vēl ļaunāk - BIROJA DARBI, tas nevienam nav vajadzīgs. viņiem būs arī smadzenes, pilnas ar Marksa citātiem. un, protams, viņi pieņemsies gudrībā - ēdot cilvēku smadzenes. viņi spēs izveidot sakarīgu informāciju arī no pilnīgu lohu smadzenēm - izfiltrējot viņu pieredzi un saslēdzot to normālās, loģiskās sakarībās, bez breinvaša, utt. protams, roboti ēdīs arī mašīnas un, piemēram, spuldzītes un šķīvjus. tur vajag saprogrammēt garšas nianses (piemēram, garšīgākais - mana vecā yamaha ģitāra, mazāk garšīgi (bet ir ok) - no Izraēlas atvests Menoras svečturis, utt. HEI, VAJAG LABU PROGRAMMĒTĀJU. nu tātad. es gan neko no tā nesaprotu. nu tātad. blablabla. hmm. un kāda jēga būtu no tiem robotiem? nu, viņi neēstu visas smadzenes, viņi nebūtu ļauni. smadzenes - tā būtu tāda delikatesīte. turklāt, viņi jau no paša sākuma zinātu, ka viņi ir piedzimuši pēdējā elles loka ietvaros (kur mēs visi esam). viņiem nebūtu tāda aplama figņa galvās kā "pasaule" (wtf, man tiešām nāk smiekli, kad dzirdu šo vārdu). nē, tie būtu bio-ekoloģiskie elles roboti bez tieksmes vairoties, tā kā šito mehānismu mums nevajadzēs. bet galvenais, lai šamie būtu smuki. skices aizsūtīsim fon trīram, ja viņam patiks, būs good enough.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]konstruktors
Date:January 14th, 2016 - 10:12 am
(Link)
labs plāns.
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:January 14th, 2016 - 10:39 am
(Link)
dienas ciba!

lieliska ideja, mazliet izklausās kā nosapņota.

btw, es tevi redzēju sapnī, kas bija mazliet fucked up, un tu teici, ka "pist spokus ir ok, tikai reizēm trāpi uz iepuvušu gaļu".
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:January 14th, 2016 - 03:56 pm
(Link)
ļoti labi. kas vēl bija tajā sapnī? man tiešām nav nekas pret seksu ar spokiem. par to puvumu man vēl nav pieredzes, bet varbūt tas biju es nākotnē.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:January 14th, 2016 - 07:48 pm
(Link)
paklausies Demilich