krēpjlācis - vemjamā nakts [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vemjamā nakts [Mar. 8th, 2015|12:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nesaprotu, vai tas bija no Klusā Onāna man uz Chomsky piegādātā falafela (!?) kebaba dēļ, kuram baltās mērces vietā bija hiperasa čili mērce (kas ir vienkārši neciešami, es nesaprotu, kāpēc vispār kaut kas tāds jātaisa), vai varbūt tāpēc, ka vakar cepu pelmeņus, bet nakti pavadīju vemjot. no sākuma tādus sulīgos vēmienus, bet pēc tam tā pa mazam bišķītim, šļuk šļuk. pēc vemšanas ir tāda forša sajūta, it kā tu būtu attīrījies no tā pretīgā sūda, ko esi ēdis. bet tomēr pēc tam arī tāda nervus raustoša, pretīga sajūta.

kaut kad ap rīta pusi iemigu un redzēju sapni. mēs trijatā braucām pa pludmali ārzemēs, kur uz katra stūra bija pa sapistam velosipēdam. es visu laiku stresoju, jo man pēc tam bija paredzētas 2 darba intervijas dažādās vietās pilsētas centrā, un riteni šurp braucot biju atstājis vietā, kur melna debess. riteni nevarēju atrast, bet negribējās arī zagt citu, jo visur apkārt bija novērotāji. ik pa laikam uz pludmales bija veikals, kur varēja nopirkt milzīgus, militāros apavus, vai, piemēram, Korn čībiņas. nezagu, kaut gan tur bija sapulcējušies daudz cilvēku un iespēja bija (man nebija naudas).

tagad esmu piecēlies, varu slikti pakustēties, rakstu ļoti lēni, acis bliež ārā, uz kājām dīvaini izsitumi, joprojām slikta dūša. gribu uzrakstīt beidzot review par Erotu un par Tranzīta konci Laternu Stundā, bet pārāk maz spēka. dzīve ir iznīcība.
linkpost comment

Comments:
From:[info]kokuaita
Date:March 8th, 2015 - 01:36 pm
(Link)
Uudens Tavs draugs!
From:[info]kokuaita
Date:March 8th, 2015 - 01:37 pm
(Link)
Un Smecta?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:March 8th, 2015 - 03:20 pm
(Link)
sveicu dzimšanas dienā! dzeru kumelīšu tēju!
From:[info]kokuaita
Date:March 8th, 2015 - 10:39 pm
(Link)
Tencinu ;)
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:March 9th, 2015 - 03:35 pm
(Link)
gaidu review un vēlreiz sorry
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:March 9th, 2015 - 03:44 pm
(Link)
nu sorz, tev jāraksta, man nav spēka