krēpjlācis - [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 9th, 2011|10:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vēlos beztēmā citēt manu slaveno ex-vidusskolas filozofijas pasniedzēju Dzintaru Pēteri Veitu - "Pasaulē tu tiec iemests no pīzdas un pēc tam pēc kā pajoliņš pa pasauli apkārt vārties un pēc pīzdām vien dzenies!" Ja nebūtu izdzēsts cietais disks, ieliktu bildīti no viņa apartamentiem Pārdaugavā, kur plašā skaitā pieejamas speciāli viņam dažādu mākslinieku radītas gleznas ar daudz vagīnām un krūtīm. ļoti labi atceros kā toreiz, kad man bija 16, mēs ar viņu runājām par Nīči pēc stundas un tad viņš tā starp citu ieminējās - "Zini, kas man ļoti patīk? Sievietes! Un jo lielākas, jo labāk!"
linkpost comment

Comments:
From:[info]echoes
Date:October 10th, 2011 - 12:05 am
(Link)
Nu un sievietes ta ko? Pēc kā tās dzenās pēc viņa domāt un kāpēc?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:October 10th, 2011 - 12:33 am

nu susi

(Link)
nu kā lai es to zinu, bļa. susi, tu jau arī atradi jautājumu, ko uzdot. nē, zini, dažreiz tā vien liekas, ka tev ka tikai pajautāt! nu pēc PIMPJA DZENAS, tas taču skaidrs kā diena, apaugļoties taču gribas. un nesaki, ka tev negribas, tas tikai parādīs, ka esi NE-NORMĀLA un iespējams esi ragana, vai, kas vēl ļaunāk - gejiene vai kā viņas tur tagad par lezbām sauc - tāpēc tev tādas zeķes ar varavīksnēm, vai arī varbūt tu esi asesksuāla, jo patiesībā esi RAGANA!!! un tevi vajag vest pie Lorda Voldemorta uz atsavināšanas procedūru. otrajā pirtī no Blašķeres meža ievietosim tevi ganību automobīlī un aizvedīsim uz ciematu, kur notiks kravas mašīnu sacensības ar mūsdienu raganām. alkevadra, tavs lāsts būs tapis zināms visai pasaulei, kas raudzīsies mūsu bezjēdzīgajās mokās jau ar atpakaļejošiem datumiem. nekas vairs nav tāds, kāds ir bijis agrāk, tas jau tev būtu bijis jāzina, susi, ja jau reiz esi no Viduslaikiem atlidojusi, lai būtu kā ķecere Bērziņa veidotajai valdībai un špļautu ļaunu, melnu žulti uz visiem iespējamajiem veca un vientuļa kunga priekiem, tas, ko tev vajadzētu - vai nu SŪTĪBU, vai nu SODĪBU, sūtība - tad kad pa debesīm tu lido tā kā tāda ragan, es tevi sodu liekot tev izdzert visus sveķus no malējās priedītes, bet sodību - tev ir jāēd visa zirņu putra, un īpaš - nevegānisko zirņu putra, kur ar zirņiem apzīmē vienradžu aknnu gabaliņus, un vispār šādā veidā nenotiek nekāds progress - mēs tikai ēdam, guļam, pišamies, vairojamies... bet... kur paliek esība, cilvēcība, humānistiskais materiālisms, tu teiksi? es teikšu, ka paliek mūsu atmiņās, tur viss paliek, un tad mēs sērojam, ikdienā mēs loopojam smadzeņu šūnās un pišam Bobi, tikai lai saprastu, ka visas šīs vizualizācijas un errori ir meli, man šķiet, ka tu esi traka, mazā, klau, ejam uz picēriju - tā dažbrīd gribas teikt rokoties bezjēdzīgās atmiņās, ne tā? jo es jau viņām esmu piešķīris nozīmi, bet es nezinu, ko viņas man vēlas pateikt šodien, saproti?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:October 10th, 2011 - 12:35 am

Re: nu susi

(Link)
ti - pišam Bobiju xxx (truemetal.lv, dūdiņ)
From:[info]echoes
Date:October 10th, 2011 - 12:49 am

Re: nu susi

(Link)

kaut kur tur vidū es sasmējos ļoti :D

nē nu, es jau saprotu, ka minētais onkulis sievietes laikam uztver kā objektus, ne subjektus, es tik tā. kaut kas tur viņa (gan jau ļoti pārdomātajā) "loģikā" nelīmējas - "Pasaulē tu tiec iemests no pīzdas un pēc tam pēc kā pajoliņš pa pasauli apkārt vārties un pēc pīzdām vien dzenies!", sievietes jau tāpat nāk pasaulē, tad jau viņām vajadzētu dzīties pēc tā paša utt. un geji viņa pasaulsainā drošvien vispār neeksistē

oh well, whatever, nevermind, mincīt. žēl, ka Hesītis 7dienās atpūšas
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:October 10th, 2011 - 12:59 am

Re: nu susi

(Link)
nesauc mani lūdzu par mincīti, man tas nenormāli besī, ja godīgi.

onkulis sievietes uztver kā būtnes, kas jāaplaimo, tu neko nerubī un kaut ko te muldies. to viņš teica man, pieņemot, ka esmu vīrietis un neesmu gejs (iespējams, viņš nekļūdījās). tā nav nekāda vispārīga uz visiem attiecināma filozofiska atziņa.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:October 10th, 2011 - 01:01 am

Re: nu susi

(Link)
nē nu kad saka 'mincīt', tad vēl tā, bet tekstā nevar tā nolasīt ironiju. toties 'susi' ir pārāk debili, lai vispār varētu būt lietots nopietni.
From:[info]echoes
Date:October 10th, 2011 - 01:10 am

Re: nu susi

(Link)
jānubļe, un kā lai es jūtos, kad mani sabiedriskās vietās uzrunā kā susi :>
From:[info]echoes
Date:October 10th, 2011 - 01:13 am

Re: nu susi

(Link)
viņš noteikti kaut ko kompensē! (heheh)
[User Picture]
From:[info]piss_lips
Date:October 10th, 2011 - 02:37 pm
(Link)

raganas bļa ;D