Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Sēžu augstā tronī - Komentāri
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
Izbeidz, es 5+ gadus raudzēju un cepu bezglutēna maizi! Un, ja vien piedomāju, izdodas lieliska.
Esmu pat pati izaudzējusi ieraugu un ar to ilgstoši cepusi.
Sodas maize man nepatīk. Galīgi nav TAS.

Raugam jau vajag ka tikai ogļhidrāti - ciete, cukurs, glutēns tam pofig. Glutēna ieguldījums labā maizē ir vien tik, ka gaisa burbulīši labāk turās katrs atsevišķi un nelaižās arī gaiss ārā, jo vienkārši tās olbaltumvielas salīmējas savā starpā un veido nosacītu režģi. Bezglutēna rauga mīklai, ja ir pareizā konsistence un perfekti novaktē, nav ne vainas, VAR uzcept pufīgu smalkporainu maizi. Es gan parasti tik labi nenovaktēju...

Man mājās mētājas guāra sveķi, bet faktiski nelietoju. Dažkārt kādai cimperlīgākai mīklai, ja izbeidzies Schaer MixB, drošības labad pielieku.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..