Neturētie solījumi

« previous entry | next entry »
Feb. 12., 2009 | 03:57 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Paskatījos, ka sen neko atkal neesmu ierakstījis, pat neskatoties uz to, ka apsolījos to darīt… :) Bet – kā jau stāsta sen zināmā patiesība – solīts makā nekrīt.

Katrā ziņā visa šī aizņemtība ir saistīta ar to, ka raujos melnās miesās, jo darba ir tik daudz, ka brīžam rodas sajūta, ka netieku īsti ar visu galā. Bet tas, protams, ir vienalga pozītīvi, jo krīzi kaut kā šobrīd vēl īsti neizjūtu.

Vēl lēnām taisos marta sākumā nelielam roadtripam uz Eiropu. Plānos ir atvest veselu čupu visādu lietu ar kravas mikroautobusu. Problēma tikai šobrīd ir tāda, ka turpceļā tas buss būs tukšs… Varbūt kādam kaut ko vajag nogādāt no LV uz Eiropu? Gala mērķis ir Notingema Anglijā. Pa ceļam šķērsojas Polija, Vācija, nedaudz Beļģija, pavisam nedaudz Francija un tālāk jau daļēji Anglija. Protams, pastāv iespēja, izmest nelielu līkumu, bet tāpēc vispirms jāzin, kurp un kas ir jānogādā. Katrā ziņā, ja ir vajadzība pēc kaut kā transportēšanas uz EU, esat laipni aicināti pieteikties uz e-pastu contact@reinholdszviedris.com ASAP :)

Link | Add to Memories