Atkal viens kreatīvs par godu pilsētai Ogrei

« previous entry | next entry »
Maijs. 17., 2007 | 04:45 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Ļeņins - Ogre

Šodien darbā sēžot, sajutos atkal apslimis – galva dulla, padarīt neko īsti nevar, jo daļa darbu stāv uz vietas tāpēc, ka dažs labs nevar saņemties un apsēsties beidzot pie datora, lai izdarītu to, ko no viņa prasa!
Tā nu nolēmu realizēt sen loloto ideju, kuras autors, gan neesmu es, bet kāds nezināms cilvēks vai institūcija, kas savā laikā ražoja T-kreklus, ar līdzīgu bildi. Ārzemnieki esot tos pirkuši steriem. Tā nu par godu vienai no savām mītnes vietām, kā arī nezināmajam ģēnijam, tapa šī te bilde, kuru tīri jauki var drukāt arī uz T-krekliem, ja, protams, pajautā man pēc lielā izmēra faila ;) Pie reizes beidzot arī pārtraukšu ilgstošo klusuma periodu, kas bija iestājies 19 pintēs.
Un vēl – par skādi vai tieši otrādi par prieku – līdz 25.maijam mums Rīgā nav siltā ūdens. Tā nu abi ar Dārgo regulāri apmeklējam pilsētu Ogri, lai tur izmantotu komunālo pakalpojumu priekus. Bez tam nav arī īstas skaidrības, kad tad man beidzot beigsies tās iesnas un stulbais klepus, kā arī “galva-spainis” sajūta… citādi, uz brīvdienām atkal tiek solīts silts laiks, bet ka tik man nav jāguļ mājās :(

Link | Add to Memories