Uzlabojumi

« previous entry | next entry »
Apr. 30., 2007 | 06:26 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Ieviesu beidzot savā blogā WordPress’a meklēšanas vietā Googles meklētāju. Ja tas tiks labi lietots, varbūt no tā visa man atleks arī kāda kapeiciņa :)
Vēl šodien beidzot saņēmu jau sen pasūtīto Seta Godina grāmatu Small is the new big. Cik paspēju tajā “iemest acis” – ir OK. Vajadzēs to lasīt nākamo, tiklīdz būs pabeigta Google Story.
Tad vēl ar Ēriku izmetām riņķi ar Sniegbaltīti (tā sakot, lai gan parādītu, kas par zvēru, gan lai putekļus notrauktu). Izdevās pat tepat pie Ogres mežā atrast pietiekoši labu “ceļu” (ja to tā vispār varēja nosaukt), kur nodemonstrēt, ko tad auto prot. Dziļi mežā gan nelīdām, bet pietiekoši, lai saprastu, ka vismaz tik sausā laikā kāds ir šodien, ar to auto mierīgi varētu braukt arī pa izcirtumu. Vienīgi maksimālais ātrums gan nebūs īpaši augsts :) Vēl ir skaidrs, ka būs jāveic neliela inspekcija un jānoskaidro, kas uzgrab aizmugurē, taču visādi citādi – auto ripo labi. Bet vispār jau iemesls, kāpēc Ēriks bija ieradies, bija pavisam cits – jānomaina bija riepas, kuras glabājās manā garāžā – tas tad arī tika paveikts!
Tagad plānā ir beidzot pieķerties tām dažām bildēm, kas vēl joprojām atrodas neapstrādātā kondīcijā un noskatīties hoķi. Lai arī lielas cerības uz mūsu uzvaru šodien liktas netiek, tomēr iespēja pastāv vienmēr.

Tags: , ,

Link | Add to Memories