Deeptown un Dozory – online spēles

« previous entry | next entry »
Feb. 21., 2007 | 06:08 pm

Originally published at 19 pints of beer. Please leave any comments there.

Tā kā vēljoprojām guļu mājās, tad atļaujos starp gulēšanu, ēšanu un lasīšanu, arī pasērfot pa tīklu. Šodien tīri nejauši uzdūros interesantam krievu projektam – Deeptown. Nosaukums uzreiz izraisīja asociācijas ar Sergeja Lukjaņenko grāmatu “Labirint otražeņij”, kuru sen sen lasīju. Tad nu tas tiešām arī atbilda patiesībai. Tiesa, pastaigājot pa turieni, sapratu, ka paprovēt dzīvajā to visu tik vienkārši nebūs. Tas viss vēl joprojām ir dziļā alfa stadijā un nekādi klientu softi tā pa taisno acīs nedūrās, kurus varētu cilvēks no malas novilkt, uzlikt uz sava datora un padarbināt. Taču paskatoties caur forumu pieejamos ekrānšāviņus, iespaids par visu projektu paliek pozitīvs. Jācer, ka šamie arī kaut ko beigās sataisīs.

Starp citu – balstoties uz tā paša Sergeja Lukjaņenko grāmatām “Nočnoj Dozor”, “Dņevnoj dozor” utt. ir radīta vēl viena online spēle jeb pareizāk sakot spēles – Dozory. Es pat kādu brīdi to paspēlēju, taču kaut kā neaizķēra, kaut gan visas grāmatas esmu izlasījis no vāka līdz vākam.

Bet nu tagad laikam ķeršos atjaunot savu Wordpress‘u, jo ir svaigi iznākusi versija 2.1.1. Kā arī derētu beidzot nedaudz pieķerties un pabīdīt uz priekšu Tarba CMS padarīšanu, kas apstājās pagājušo nedēļu dēļ slimības sākuma.

Tags: , ,

Link | Add to Memories