Pārdomu vēji

« previous entry | next entry »
Okt. 19., 2006 | 09:07 pm

Jā - sēžu mājās, taisu te vienu haltūru, kura tagad ir drusku apstājusies, jo vienkārši sēžu, klausos dīvainu latviešu mūzikas izlasi ar nosaukumu "Paldies Dievam sieviete pie stūres" un secinu, ka tur ir daži labi hiti no seniem laikiem. Kaut vai mūžam dzīvais "Zilais karbunkuls", pie kura tīri labi var pakratīt pačku un atcerēties esošās darba vietas 10 pastāvēšanas gadu jubileju :)

Vēl esmu ticis pie jauna mob.tel. (atkal jau mani par to uzrakstīt iedvesmoja [info]martcore) - saucās Nokia 6125. Sagribējās jau nu ļoti sev atveramo telefonu :) Tiesa, man jau tas ir gandrīz nedēļu. Visumā tīri labs aparāts - vot vienīgi neiepriecina tā modinātāja uzstādījumi... It kā jau kruta, beidzot var nomainīt defaulto signālu pret whateva u want (jo spēlē tas aparāts pilnīgi visu), taču - kā izrādās, visefektīvākais tomēr ir defaultais pī-pī-pī signāls. To es sapratu šorīt, kad beidzot es to izdzirdēju tad, kad tas sāka zvanīt, nevis pēc 2 stundām :)

Vēl šodien uzzināju, ka iespējams, uz nākamās nedēļas beigām tikšu atkal pie sava pelēkā trolejbusa :)

Papildus tam vēl ir notikušas un notiks daudz un dažādas lietas, kuras visas nemaz nevar vai arī negribas aprakstīt. Galvenais ir tas, ka neskatoties uz notiekošo, dzīve tomēr iet uz augšu (vismaz pagaidām :))

P.S. Ak jā - šodien saupdeitoju tosteri - bija saviesušies daži security caurumi, kurus beidzot vajadzēja novērst.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}