19. Februāris 2013 (00:03)
50 ķirbja nokrāsas
Posted by: 15 (15)
Posted at: 19. Februāris 2013, 00:40
|
recepti!
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 19. Februāris 2013, 17:51
|
pankūkām nepateikšu - nav spēka stāvēt pie plīts un gatavoju es parasti pēc visai aptuvenām receptēm, toties biezzupai der viss, kas mājās:
notīra dārzeņus, kamēr uzvārās ūdens sagriež burkānus (es visu griežu kubiņos), kamēr burkāni vārās - visus pārējos dārzeņus (kartupeļus, ķirbi, papriku, ko var pirms tam noblanšēt un nomizot, kāpostu), kamēr visi dārzeņi vārās, sviestā ar garšvielām apcep sīpolus; cauri sietam saberž konservētus tomātus (savā sulā). kad dārzeņi mīksti, tos visus sasmalcina, pievieno saspaidītos tomātus, tomātu sulu, sīpolus, garšvielas, sasmalcinātu ķiploku, karsē līdz uzmet burbuli un pasniedz ar krējumu un baltmaizes grauzdiņu
sanāca ļoti garšīgi, rīt taisīšu nedaudz citu variāciju
Posted by: 15 (15)
Posted at: 20. Februāris 2013, 09:44
|
daudz dārzeņu! paldies:)
practice makes perfect