porcelāna lellīte [userpic]

1. Marts 2011 (13:28)

un veel man vakar ap desmitiem sms atsuutiija trakaa Baiba. nu taa kakju Bushmeistariene, par kuru te spljaudiijos vecaakos ierakstos un pat tai iisfilmaa. vai es nevarot atrast maajas kaadaam piecaam kakjeniiteem (!)
es veel neesmu atbildeejusi, jo vieniigais pusliidz pieklaajiigais, ko vareetu no sevis izstostiit buutu kaut kas 'dai bitch' stilaa.

jo patiesiibaa jau nezinu, ko tur var dariit. ielikt maaniigu sludinaajumu kaadaa no lauku laikrakstiem un atdot uz mitekli kuutii, bet tas viss ir diezgan bezjeedziigi: vasaraa dazhus vinjas kakjus noeeda blusas. tad nu juus iedomaajieties pashi, cik izvaardzinaatam jaabuut dziivniekam, kam peec mitologijas ir devinjas dziiviibas, lai taadu nobeigtu blusas. nepilnveertiiga bariiba, taa pati par maz, dvinga taada, ko var sajust jau pie pirmaa staava aardurviim un resnas, spiidiigas blusas.
staasts jau ir par to, ka nekas nemainiisies, jo taa ir slimiiba. taa ir vaajpraatiibas paziime un man drausmiigi zheel, ka sheit nav taadu dziivnieku policistu, kas aizbrauktu, atnjemtu un eitanazeetu vai dariitu vismaz kaut ko to nabaga dziivo radiibinju labaa. smadzenju transplantaacija varbuut vareetu liidzeet

jo es shoreiz atsakos. riskeejot kluut smiekliiga citeeshu sevi un teikshu 'nee, viss, pietiek, stop. ar to jau cilveeks atskiras no dziivnieka, ka vinjam ir izveeles iespeejas izdomaat kaa no taas situaacijas tikt aaraa'

Comments

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 1. Marts 2011, 13:44

well, Tev ir absolūta taisnība visos punktos un man žēl, ka neko nevar darīt. un es priecājos, ka esi atradusi spēkus pateikt nē. un vēl iedomājos, ka varbū var atrast kaut kādu punktu pēc kura piespiest policiju ierasties pie tās manjačkas-psihopatkas, lai atņem tos kaķus un aizved uz patversmi. varbūt, ka kādu liegumu uzliek un naudas sodu, lai nestiep tos kaķus mājās?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 1. Marts 2011, 13:52

kakjus, ko iznjem ar policiju nodod pvd. pvd sastaada aktu par izniicinjaashanu, jo nav kur tos tureet un likumiski nav atrunaats tas, ka dziivniekus vareetu atdot adopcijai un tos vnk noshpricee. naudas sodu var piespriest, bet piedziit neiespeejami, jo nav ko piedziit un liegums nestraadaa - nav jau kaa ar zirgiem, kas uz ielas nemeetaajas un lai arii kakju glaabeeju sabiedriiba ir maza un kompakta (visi laiciigi apmainaas ar info, kam kakjus nedot), sheit tomeer nav amerika kur taadas lietas vareetu izdoties
diemzheel

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 1. Marts 2011, 14:13

esmu droša, ka par šo tēmu var argumentēt un domāt variantus kaudzēm, tāpēc droši vien nervu saglabāšanas nolūkā, atļaušos nekomentēt.

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 1. Marts 2011, 13:56

gudri dirst jau nav malku cirst, bet man ar ķerās pie sirds tas, ka tādā plašākā mērogā visiem pohuj, nu tur, ķipa, tante slima, vājprātīga, bet, nezin kāpēc bērnus taču adoptēt vājprātīgiem nedod (nezinu, pieņemu), toties lopus stiept mājās un mocīt var cik uziet.
tak laikam ir jāmainās kaut kam sabiedrības uztverē in general. zinu, ka stulbi salīdzināt kaut ko, bet nevaru nesajūsmināties ar kādu rūpību un atbildību cilvēki attiecās pret dzīvniekiem šeit.

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 1. Marts 2011, 13:59

ai nu cā, patiesībā gribēju pateikt respect, ka neļāvies palikties par to pēdējo, kas cita sūdus vāc.
kaķi nav vainīgi, bet Nerāte arī nē, un Nerāte mums tikai viena. lai cik idiotiski tas nebūtu, pasauli taču laikam nav iespējams salāpīt pavisam.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Marts 2011, 09:59

6 Lasīt komentārus piebilst