porcelāna lellīte [userpic]

26. Novembris 2009 (01:45)

nu jā - ja būtu tuvāk, kaut vai centrā, skrietu ar ledu un pārskābi, tagad nesaprotu ko iesākt. naudas taksim nav, kaķu naudu tam neuzdrīkstos tērēt un ar kājām Pārdaugava pārāk tālu sanāk. kā es ienīstu šāda veida situācijas!!!

Comments

Posted by: Miss K. ([info]kristin)
Posted at: 26. Novembris 2009, 02:23

vienīgais, ko Tev varu teikt, ir, lai tu nekrenķējies, galu galā viss būs labi. un tagad mazliet pieveram acis uz to ,ka es identiskā situācijā būtu izlekusi no ādas.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 26. Novembris 2009, 02:33

mani attur tas, ka cietēja pati ir medmāsa, dzīvo tieši blakus slimnīcai un aptiekai un pati ir vainīga, bet stress no tā jau nemazinās :/

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 26. Novembris 2009, 02:43

vot vot. mēs te jau apspriedāmies, vai varētu mēģināt test pie viņas (ar ričukiem, jo auto nav degvielas un šoferis ir iedzēris alu), bet atturēja fakts par slimnīcas un aptiekas tuvumu (jo aptiekā tāpat arī mums būtu jāiegriežas, ne man pārskābes mājā, nekā)

a tev vajag velosipēdu, vis vienkārši :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 26. Novembris 2009, 08:26

ar velosipēdu braucot es ne vien iekultos visādās ķibelēs, bet pamanītos iepazīties arī ar ceļu policistiem ne no tās jaukākās puses.

es esmu braukājusi pa sešjoslu un astoņjoslu šoseju ar ričāgu tur, kur nedrīkst 10.lielākājā usas pilsētā par spīti tam, ka raustos no mašīnam un tā laikam izsmēlu visas velobraucēju drosmes rezerves, jo pa Rīgu es vnk baidītos braukt.

anyway - plds

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 26. Novembris 2009, 10:56
velodām

nubeidz, lai rīgā velosipēdists nonāktu vienā realitātes šķautnē ar ceļu policistiem, viņam jātrāpa svētku reidā, kad visiem velosipēdistiem liek pūst trubiņā (es par tādiem esmu dzirdējusi no precīzi viena cilvēka), a tā šīs šķautnes nekādi nepārklājas.
un rīgā braukšanas kultūra ir uzlabojusies, to pat es varu teikt, kas braukā tikai pāris gadus.
so, as they say, put the fun between your legs :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 26. Novembris 2009, 15:56

vai arī jābūt renātei. ar mani vienmēr notiek neiespējamais

6 Lasīt komentārus piebilst