porcelāna lellīte [userpic]

Cik man šodien mugurā

12. Marts 2024 (08:05)

jau vairākas reizes par to, kā esmu apģērbusies jūtoties wow! sapratu, ka lielākā daļa tāsdienas apģērba pa lēto vai vispār bez maksas. ciemos vienā ballītē jauni stilīgi alternatīvi cilvēki brīnījās ka kāds vispār ko pērk lai vilktu mugurā, jo planēta, šmotkērijas un taču brīvbodes. ik pa laikam pie sevis paspēlēju grāmatvežu spēlīti un priecājos par smieklīgajiem cipariem.

frendliste un ko laipni aicināti piedalīties!

aksesuārus (t.i. to, kas nav pats apģērbs) neskaita vai ja ļoti dārgi tad pieraksta. t.i. josta ieskaitās, auskari un soma ne. absurdi cipari jāpaskaidro (t.i. vai 0 nozīmē visu dienu mājās dīvānā pirsts pa pliko vai viss, pat apakšveļa dabūta bez maksas)

Comments

Posted by: pikaczu ([info]pikaczu)
Posted at: 12. Marts 2024, 10:22

Ja par atbildi uz jautājumu - hūdijs no poļu mazražotājiem pirkts pirms kādiem 6-7 gadiem, Tesco treniņbikses pirktas pirms kādiem 13-14 gadiem - sen jau kā noamortizējušies, pepco zeķes, apenes krūšturis - pērnie vai pat aizpērnie - līdz ar to cena arī vairs nav būtiska. Vienīgā lieta, kuru atceros, jo nopirku šosezon - t-krekls ar jūrnieku strīpām (https://voile-bleue.fr/products/crystal?variant=46691805528410) kuru nopirku pa kādiem 12 eirikiem TK-Maxā.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 12. Marts 2024, 12:58

Kā ar kvalitāti pepco ļifonam? Man nav partāpījies īstais izmērs

Posted by: pikaczu ([info]pikaczu)
Posted at: 12. Marts 2024, 14:43

Nav jūtami sliktāki par H&M, vienīgi izmēru citreiz grūti izrakņāt.
Veļai es pieeju ļoti utilitāri. Dažas reizes ir bijis iepirkts kas smalkāks, bet tā pat savu dzīvi ir beidzis sakrāsots vai ar aso lipekļu izraustītiem diegiem. Tagad nopērku divpaku ar bēšīgiem pupturiem bez špicītēm, velku gan zem gaiša, gan tumša, kad novalkājas, izmetu un pērku nākamos. Apenes un zeķes vēl mēdzu pirkt Lidlā, arī daudzpakās.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 12. Marts 2024, 15:25

zeķes es mēdzu pirkt Kilomax, šad tad kādās citās humpalās vai mego tīrvilnas kapzeķītes, man patīk - ļ.krāsaini, viegli sapārot un atšķirt, un cena patīkama, es jau sen nepērku dārāg kā eiro par pāri

25 Lasīt komentārus piebilst