porcelāna lellīte [userpic]

Vajag stila padomu

8. Marts 2023 (08:30)

Kāda tipa bikses jums ir pie blūzēm? Kkas tāds, kas nav džinsi un ko var gan lietišķi ar blūzi iekšā, blūzi pa virsu, ar plāno džemperīti, gan ikdienā?
Paldies Dievam nu ir arī normāla garuma dabūjamas, bet tikko skatījos portālos un tur gan kļošas gan platas gan piespīlētas a man gribētos nopirkt un pāris gadus par biksēm nedomāt (droši vien gaišas krāsas atkrīt). Ķermeņa forma ābols ar Krūtīm, līdz ar to baigi jāsabalansē lai izskatītos normāli

Comments

Posted by: jā un nē ([info]dzeltens)
Posted at: 8. Marts 2023, 09:44

Vienas no foršākajām biksēm, ko šoziem atklāju, ir vīra uzvalka bikses, ko viņš nevelk :) Foršs, klasisks piegriezums, falces, kas neiziet mazgājot, forši, paplati gali, bet neizskatās pēc kļošenēm. Ja mans vīrs būtu 2x garāks vai resnāks par mani, droši vien meklētu līdzīga piegriezuma sieviešu. Bet varbūt arī jāpameklē vīriešu. Es, piemēram, nēsāju vairākus vīriešu kreklus, patīk, ka viņi, salīdzinot ar blūzēm, neburzās.
Es gan esmu pēc formas drīzāk bumbieris, bet tāpat jāsabalansē (tāpēc tie gali patīk).
Otras klasiskās bikses man ir kaut kādas pa pusei klasiskas, pa pusei brīvā laika vienkāršas melnas laikam ZARA potīšbikses pa pusei ar gumiju viduklī, kuru lielākais pluss, ka tās var vilkt pie visa visu gadu.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 8. Marts 2023, 20:54

Kreklus es arī labus esmu noskatījusies (viņiem biežāk 100% kokvilna, bet mīksti), bet vai nu nav laika mērīt, vai dārgi, vai uzkaras augšdelmā vai krūtīs, ja var aizpogāt, kkā jocīgi uzkaras starp pleciem un krūtīm
Par tām vīriešu uzvalka biksēm jāpadomā, viņiem visam ir ērtas kabatas

9 Lasīt komentārus piebilst