7. Janvāris 2022 (13:11)
Otro reizi šonedēļ burkānu biezzupa. Ņamm!
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 7. Janvāris 2022, 18:34
|
Daudz sīpols, ko apcep eļļā, ieliek daudz burkānu (man bija kilo+), sutina, tad pārlej ar ūdeni un vāra, tad apmēram uz pusi mazāk kartupeļu, kad gatavs, viens kausētais siers Dzintars, atdzesē un blenderē. Lauru lapa, trīs virces un trīs melnie pipari, drusku kumīns un koriandrs. Sāls. Man bija lielais katls pilns. Kādi 4,5 l
Posted by: vilibaldis (vilibaldis)
Posted at: 7. Janvāris 2022, 18:39
|
paldies, būs jāpamēģina.
buljonu nē, tu vāri plikā ūdeni? šī man vienmēr ir mulsinošā vieta :)
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 7. Janvāris 2022, 18:57
|
Man nebija buljona :D gan jau var arī tā, bet tad ir treknāks
Posted by: . (hessin)
Posted at: 7. Janvāris 2022, 19:22
|
līdzīga šai, bet tad atkal nē - https://www.theguardian.com/food/2021/a
receptīti?