porcelāna lellīte [userpic]

25. Oktobris 2021 (14:21)

kaut kad sen sen, pirms gāju skolā, es gāju mākslas skolā un man ļoti patika visādas lietas, ko tagad liktu zem grafikas. tuša, kaligrāfija, zīmēšana uz stikla un tad lapas uzspiešana pa virsu u.tml. tad man izstāstīja, ka zīmēt es ne sūda nemāku, mākslas skola bija izbeigusies, mēs bijām pārvākušies un čiks. un nu jau arī vairs nevaru saņemties, jo tā kritika elso pakausī. pa lielam es no tā vispār neko nesaprotu, jo grafika manās citādi diezgan bagātīgajās mākslas studijās tika pieminēta dažos vārdos, dažos Uzvārdos.

baigi nopriecājos, ka tagad būšot tādas bezmaksas tiešsaistes lekcijas Grafikas akadēmija. tad vismaz būs kāda sajēga, ko nozīmē tie mistiskie apzīmējumi izstāžu bildītēm apakšā, kas ir ķipa latviski, bet pilnīgi nekādas skaidrības arī ieuglējot

https://www.facebook.com/Grafikas-Akad%C4%93mija-275550730913926/?fref=tag

Comments

Posted by: 木 ([info]dombrava)
Posted at: 25. Oktobris 2021, 14:35

Manuprāt, ļoti nepareizi, ja bērnam saka, ka zīmēt nemāk. Var iemācīt. Jā, ir cilvēki, kam viegli un bez pūlēm labi sanāk attēlot 3D realitāti pēc proporcijām un mēriem, bet tas nav viss mākslā. Turklāt to var iemācīties, ja ļoti grib.

Forši par tiem kursiem Grafikas akadēmijā. Lai viss sanāk!

1 Lasīt komentārus piebilst