porcelāna lellīte [userpic]

15. Jūlijs 2021 (23:49)

Es gribu jaunu peldkostīmu. Šobrīd man ir 3. Divi kopējie tipa sporta (humpalas, ap 7 eiro, brendi un normāls dizains), atsevišķais. Džungļi, leopards un bļeski. Visiem neērta aizdare. Ļeopardkai pāršūšu, krājumos jābūt āķiem. Sapratu gan, ka gribu nesienamu lai mazāk spiež plecus. Tādu smuku, košu un traku. Un kopējo tādu kaut kādu šiku, kā Pludmales patruļā. Laumā viens tieši koši sarkans bija.
Un es šovakar par to fantazējot sapratu, ka es esmu ļoti komfortabla ar to, kā izskatos. Jā, naba izplīsusi, strijas, vēders izgāzies kā grūtniecei, droši vien arī mikroskopiski matiņi uz kājām, nav bijis laika izpētīt. Bet atsevišķais peldostīms - tas ir komforts un ir tik jauki sēdēt ūdenī, kas siltāks par (ļoti silto) gaisu un baudīt un būt mirklī un vispār pat ne reizi neiedomāties ko kāds cits uz tevi paskatoties padomās vai kā paskatīsies. Es nezinu kā tas pēkšņi notika, bet tas ir ļoti labturīgi!

Comments

Posted by: silent wings ([info]sw)
Posted at: 16. Jūlijs 2021, 12:43
yard

kurās humpalās dod sporta peldkostīmus? :-o

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 16. Jūlijs 2021, 12:54

Mazpilsētā nejauši iegāju, ieraudzīju, tur bija daudz, laikoju trīs, nopirku abus dārgākos abus par 7 eiro. Un ļoti kvalitatīvi. Manā izmērā. Un vēl drusku krāsiņas. Līdz jaunajam speciālajā veikalā es vēl neesmu izaugusi.
Upē gan nav baigi ērti katru reizi tik augstu ar to aizdari mežģīties

Tas gan bija sen un ziemā un tas bija vai nu R.D.A. vai kkāds mazais, kas izputēja.
Nesen biju vienā R.D.A. tur bija divas banānu kastes ar peldkostīmiem, bet tad tās dāmas, kas tur rakās, arī ņēma klēpjiem :D es negribēju grūstiņu, pa gabalu sēri noskatījos

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 16. Jūlijs 2021, 12:55

No maniem viens bija ar birku, otrs ar šekuma uzlīmi

3 Lasīt komentārus piebilst