porcelāna lellīte [userpic]

2. Jūnijs 2021 (10:25)

Māsas (un brāļi) kulinārijas mākslās!

Ja nu kādam tāpat kā man uznāk sezonālais rabarberu trakums, tad varu brīdināt. Septiņi kilogrami - tas ir daudz! Ļoti daudz. Pat ja pa lēto.

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Jūnijs 2021, 14:53

debessmanna? sasaldēt ziemai?
es izvārīju ātro zapti ar banānu, gribu 1,2 l izkarsētus plikus rabarberus sasaldēt, ja būs daudz zemeņu pašiem vai laba cena, ļoti garšīgi ir ievārījumā abus kopā (esmu ēdusi, nezinu pēc kuras receptes, tur laikam bija 1:1 un cukurs pēc garšas) un šo var arī nelielā daudzumā uztaisīt svaigu (t.s. 'mērce' pie pankūkām, ja cep biskvītu rolbiskvītam vai tortei, ļoti garšīgi, ja kopā ar putukrējumu) tad, kad vajadzīgs

šis ir garšīgākais ievārījums pasaulē:
https://www.delfi.lv/tasty/receptes/rabarberu-apelsinu-ievarijums.d?id=43626603

9 Lasīt komentārus piebilst