Laimas rabarberu zefīri ir ņamma. Skābeni, bet ļoti smaržīgi. Man vispār ļoti patīk viss ar rabarberiem
Laimas rabarberu zefīri ir ņamma. Skābeni, bet ļoti smaržīgi. Man vispār ļoti patīk viss ar rabarberiem
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 24. Aprīlis 2021, 20:25
|
Ir internetā ļoti laba mājas rabarberu saldējuma recepte.
Un tās pastilas arī var mēģināt, garšoja pat man lai gan man nepatīk cietes garša desertos
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 24. Aprīlis 2021, 20:45
|
https://www.santa.lv/raksts/ievasrecept
Šī esot vislabākā recepte, tas vai sacietē atkarīgs no agara. Bet nu čakars, protams, es neesmu saņēmusies
Posted by: galvenais hipo (daria)
Posted at: 24. Aprīlis 2021, 21:00
|
Izskatās dievīgi, bet nu tik čakla es arī neesmu. Nu, un upeņu te vispār nav, iedomājies? Un 4gadniece labāk varēs pie kefîrkūkas palīdzēt - mazāk iespēju sačakarēt :)
T.i., paskatīšos un pasiekalošos, bet palikšu pie zemeņu-rabarberu kefirkukas!
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 24. Aprīlis 2021, 21:11
|
Tur jau var jebkādu augļu vai dārzeņu biezeni. Zemenes un rabarberi vispār ir ideāla kombinācija!
Izklausās tik labi, ka nopirku rabarberus. Tādus zefirus šeit nedabūt, bet rabarberu plātsmaizi gan var izcept