porcelāna lellīte [userpic]

11. Aprīlis 2021 (23:20)

izskatās, ka man no cilvēka, kas piknikos brauc ar galdautu, jākļūst par cilvēku, kas piknikos brauc ar diviem. nu, un milzīgu pītu grozu (plānotais šī mēneša pirkums, redzēsim, kā man ies pie zobārsta /cries in spanish/), auduma maisiņu netīrajiem plastmasas šķīvjiem (jāsašuj) un skaistajiem biezās plastmasas šķīvjiem un glāzēm no rimi vai tml (jāiet skatīties vai tur vēl tādi ir, bet tur visi bija ar baisi smukām puķītēm un tad savvaļa nāks vēl diktāk nekā tikai uz ņammu)

Comments

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 11. Aprīlis 2021, 23:33

Izvērtē tos plastmasas traukus no mazgāšanas viedokļa, man ir viens komplekts, no kura desiņu taukus baigi grūti nomazgāt. Visādi citādi, ir forši, ja vismaz daļu no traukiem var tā smuki, nevis vienreizlietojamos.
Kad iegūsi grozu, padalies, es tā kā gribu, tā kā nevaru nomotivēties; parasti mums tās paikas tik daudz, ka nevienā grozā nesalīstu :D

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 11. Aprīlis 2021, 23:49

es gribu no pinumupasaule.lv, ir kājām aizejamā attālumā un es neesmu to grozu nopirkusi jau gadus trīs, jo raustos pasūtīt internetā, gribu smuku, bet stingru, jo ķipa funkionālie sīkiem ir, bet trīs gadu laikā sākuši parādīt nolietojuma pazīmes un es gribu tādu, kur normāli var i gurķu burku, i rupjmaizi, i sulas pakas salādēt vai vismaz lielāko daļu paikas pieciem+ cilvēkiem. un gribas pataustīt un tos izmērus esmu ar mērlenti mājās mēģinājusi saprast, nuInah, par sarežģītu. nu jā, tad, kad ir nauda, netieku aiziet un gadatirgos vai nu nav skaidruča vai žmogs moka vai pavisam lielo 'tikko nopirka'

es pērku tikai tādus, ko ērti mazgāt un kas uz tausti patīkami. un pēdējo gadu? braucot arī uz vīra laukiem ņemu līdzi krūzes sīkiem (plastmasas) un sev (keramikas), bet sāku domāt par vienkārši skaistām plastmasas glāzēm (vēl jāpaspēj nopirkt, ja nav jau nokavēts, rimi bija forša biezā plastmasa)

2 Lasīt komentārus piebilst