porcelāna lellīte [userpic]

2. Marts 2021 (09:32)

man neizsakāmi šausmīgi briesmīgi derdzas un riebj, ka 'paģēr' ir kļuvis par modes lietu. tas ir nišas produkts, tam nav jābūt katrā otrajā Nopietnas Žurnālistikas Rakstā!
ā!

visu laiku aizmirsu cibai šo izsūdzēt. palika vieglāk
kāds vārdiņš tevi besī?

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 3. Marts 2021, 13:45

vaivaivai, tā nu gan ne! jūzeri nāk un iet, dažreiz viņiem taisnība, dažreiz nav un kā tad lai Uzzina Lietas visi pārējie, ja neviens ar nevienu nediskutē un nepolemizē un nestrīdas?!

es dažreiz vienkārši nestrīdos, pat ja Zinu Kā Ir, ja mani kāda diskusija vai tēma vai jūzeris trigerē, pašai mierīgāk, bet nu jā, arvien biežāk žēl, ka tik daudzi ieraujas šavos žurnāļos (man arī dažreiz gribas)

Posted by: kihelkonna ([info]kihelkonna)
Posted at: 3. Marts 2021, 13:56

ak, ja tu zinātu, cik jauki ir zem atslēgas. zem atslēgas palīdu tādēļ, ka kāds necibas cilvēks mani sāka stalkot, bet nu negribu bez atslēgas. ja iekomentēju kādu vaļēju ierakstu, tad dažreiz vienkārši kāds nāk un .irš virsū, un mani tas viegli apstulbina, jo tik pierasts dzīvot savā patīkamajā zematslēgā. bet komentēju es ierakstus tādēļ, lai tas man sagādātu prieku, nevis tādēļ, lai nejustu prieku. tā ka vadīšos pēc prieka.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 3. Marts 2021, 14:06

Tas ir patīkams princips!

Baisi tie piedzīvojumi jums tepat cibā. Tā kā esmu pagalam neinteresanta vidusmēra viduvējība un garlaicīgs normītis, mani tikai pavisam reti kāds trollis atnāk pabikstīt lai gan ir arī bijušas dažas reizes citos žurnāļos, kad kaut kā anonīmi raksta tā, it kā es būtu pēdējo zaptsmaizi tieši degunpriekšā no šķīvja apēdusi

38 Lasīt komentārus piebilst