porcelāna lellīte [userpic]

15. Februāris 2021 (15:25)

Un vēl es briesmīgi ciešu no dārza trakuma. Tā ir šausmīga, šī infekcija. Katru reizi, kad ieraugu ledusskapī tulpjukoka sēklu kastīti, uz balkona trauciņus ar akmeņozolu zīlēm, vai nejauši izlasu kā Latvijā audzē batātes viss! un cauri! un pagalam! ar mani ir

Un es uzreiz iedomājos, piemēram, ka tagad taču varētu sarunāt stādus lai izaudzē man arī, bet kur es viņus bāzīšu, ja man nav sava dārza (it kā tepat netālu var dabūt uz nomu, bet tur baigi bomži vazājās un sarunāt konkrētu pleķi vīramātes dārzā arī tomēr problemātiski, lai gan puravi un paprikas tus izauga)

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 15. Februāris 2021, 15:40

Es savas vēl neesošās mājas teritoriju domās jau esmu pamatīgi aizstādījusi. Gribas vēl to un šito, kur to visu likt! Un tad paskatos zemes plānu un atceros, ka aiz lapenes taču ir nevis metrs vai divi, bet tā pavairāk - laba vieta dārziņam.

Un par batātēm es ar lasīju. Un soju arī cilvēki audzējot. :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Februāris 2021, 15:43

nu, ļoti iespējams, ka mums būs atkal daudz lieku paprikas stādu tieši ap to laiku, kad ievāksieties, mani jau pāris nedēļas dīda ar jautājumiem kad varēs sēt :D
uz visām palodzēm lociņi, tos ēd gandrīz ātrāk nekā paspēj izaugt.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 15. Februāris 2021, 15:47

:D
Es šogad ar sēšanām nesteigšos. Reāli nav jēgas - pa mājām manis novārdzināti stādiņi pēc izstādīšanas nesāk ziedēt vai ražot uzskatāmi agrāk kā tai pašā dienā iesētais.

3 Lasīt komentārus piebilst