10. Novembris 2020 (12:07)
Man ar sieru ir sarežģītas attiecības, bet tagad jau kādas pāris nedēļas ļoti kārojas fondī vai rakletes sieru ar visu to padarīšanu, nekad neesmu tādā piedalījusies
Man ar sieru ir sarežģītas attiecības, bet tagad jau kādas pāris nedēļas ļoti kārojas fondī vai rakletes sieru ar visu to padarīšanu, nekad neesmu tādā piedalījusies
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 10. Novembris 2020, 16:30
|
Nu, ja ir virtuves lāpa un īstais siers, to droši vien var izdarīt arī mājās. Es nesen redzēju video, kur tāda vienas personas rakletes panna? Ar rokturi, uz divām svecītēm liekama, izkausē un tad uzliek uz sava kartupeļa
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 10. Novembris 2020, 16:42
|
Posted by: J. S. Badger (217)
Posted at: 10. Novembris 2020, 16:43
|
ā, ja vienā no video tāda ierīce aŗī bija, bet kaut kā man gribas to visu procesu, ar lielo rituli :D
Posted by: putnu novērotājs (_re_)
Posted at: 10. Novembris 2020, 23:04
|
o, tādu gan nekad neesmu pieredzējusi, lai arī raklete vairākas reizes ēsta šveicē un austrijā
Posted by: J. S. Badger (217)
Posted at: 10. Novembris 2020, 23:38
|
https://youtu.be/K_pPR-9HjdQ sitaja video var redzet nedaudz to procesu
es aizvakar kādu stundu vai divas skatījos rakletes (un nedaudz arī fondjū) video :DD, ļoti gribas tādu īsto atkal, kādu pieredzēju šveicē, nevis to, kur bāž mazās lāpstinas elektriskajā ierīcē, bet kur pusrituli milzu siera liek kausēties zem degļa un tad nogriež kauseto daļu tieši virsū kartupeļiem....