porcelāna lellīte [userpic]

21. Oktobris 2020 (18:13)

No rīta nr.3 taurēja 20 min. Ultraskaņā, visu rītu gaidīju, kad zvanīs lai eju pakaļ jo klepo. Neklepo, bet nav grūti šitā to saorganizēt. /Lūk arī mana nesaprotamā stresiņa iemesls/. Vakarā taurēja ar mazām pauzītēm visu mājupceļu caur laukumiņu. Tagad man reibst un sāp galva un viss riebjas un es negribu bērnus. Diemžēl tas neko nemaina, negribēt tu drīksti pirms tev viņi ir

:D

Negribas arī balderjāņus vai relaksenu, bet atkal ir visas cisku aizmugures dermatītā. Jā, daži našķi, ko pati iedodu, dažas grupasbiedriņu jubileju končas, bet pa lielam atkal izglītības institūcijas stress. Galvenā audzīte, kas parasti trīs dienas tagad ilgās ilgās mācībās un atkal karuselis ar svešām, dažām pat uz pusi dienas. Un es nezinu cik ilgi spēšu būt nepsiha tajos rītos vakaros, ja atkal aizies šajā ārprātā.
Bija jau labi. Tikai par īsu

Comments

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 21. Oktobris 2020, 18:29

bet tev jau balderjāņi nekaitētu tak

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 21. Oktobris 2020, 18:52

Lēni pieņem svešus?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 21. Oktobris 2020, 19:07

Tur viss kaut kas kopā, jā, daļēji arī mana vaina, bet daudz kas vēsturiski no institūcijas puses nebija ok, pag.gad.viņu grupā bija šausmīgs bardaks, un miskomunikācija. šogad salīdzinot ir labāk, kamēr bija audzinātāja D.viss bija labi, pēdējās nedēļas laikā man atkal jāklausās 'netiku galā ar nr.2, viņa neģērbjas'. Tip lai es mājās sarunāju, ka klausa :D vai vienreiz vīram kkas no sērijas 'viņa palika dusmīga un mums palika bail'.

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 21. Oktobris 2020, 19:25

Nu dies nogrābsties...un ko labu pateica bērniem dzirdot?:)

4 Lasīt komentārus piebilst