porcelāna lellīte [userpic]

17. Oktobris 2020 (23:35)

Noskatījos video recepti un domāju moš jādod tam aquafaba (turku zirņūdenim) otra iespēja. Es ļoti jūtu to zirnīgo garšu, bet man galīgi nepatīk arī jēlas olas garša bveagh. Ieraudzīju, ka var šokolādes musu taisīt no šitā. Jāpadomā par šo tēmu

Comments

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 18. Oktobris 2020, 10:27

Bezē cepumos nekādu zirņu garšu nejutu, citas receptes neesmu mēģinājusi.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 18. Oktobris 2020, 10:44

esmu cienāta ar tādiem un vienreiz ēdu kko ar akvafabas meringu, es tomēr jūtu tos zirņus un mani tas mulsina kombinācijā ar cukuru :D
ja klāt kakao un varbūt apelsīnu liķieris kā Jurkānes receptē, varbūt nejūt

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 18. Oktobris 2020, 11:06
taisni kā es

Tie kam negaršo turkuzirņi jūt vienmēr, es to par sevi :-)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 18. Oktobris 2020, 13:01

Nav tā, ka man negaršo, vnk mulsina kombinācija ar saldu :D

4 Lasīt komentārus piebilst