porcelāna lellīte [userpic]

21. Augusts 2020 (11:18)

Mēģināšu pēc šīs receptes. Ilgi jau tāpat neglabāsies :D gurķus šitā ar pārliešanas metodi esam taisījušas, stāvēja labi, bet neilgi, neba nu jāglabā gadiem. Labi, ja līdz manai dzimšanas dienai nocietīšos

https://receptes.tvnet.lv/recepte/10356-kabacualicu-kompots

Comments

Posted by: tante ([info]tante)
Posted at: 21. Augusts 2020, 11:37

nu šitam pēc definīcijas ir jābūt ātri noēdamajam... kad atdzisīs viss tas pasākums burkās, drošības labad turi tās ledusskapī...
pa manam maksimums pēc 10 dienām brīvā dabā šitas var sākt rūgt ;)

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 21. Augusts 2020, 12:45

Mūsu mājā marinēti gurķi vispār ilgi nestāv...

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 21. Augusts 2020, 12:57

Man ļoti garšo, bet tieši šitā pēc besis taisīt, vakar izmēģināju ātro recepti, bet kko salaidu grīstē (citreiz pusvienos naktī tikai pārbaudītas receptes.lol), baigi etiķaini

https://youtu.be/gtcFX3ZIzOU

3 Lasīt komentārus piebilst