12. Augusts 2020 (15:26)
Ko darīt ziemai ar plūmēm? Konservējusi nekad neesmu. Vēl ir āboli, ļoti cieti bumbieri, kabači un aličas, moš vēl kāds ķirsis, jāņoga un ērkšķoga
Ko darīt ziemai ar plūmēm? Konservējusi nekad neesmu. Vēl ir āboli, ļoti cieti bumbieri, kabači un aličas, moš vēl kāds ķirsis, jāņoga un ērkšķoga
Posted by: rūsganais sprakšķis (mufs)
Posted at: 12. Augusts 2020, 16:26
|
aliču zapte ir fantastiska, ja patīk stipra skābsalda garša. galvenais nepārvārīt, svarīgi, lai miziņas neizjūk, tas piedod foršu konsistenci.
ja negrib tik stipru, var likt kopā ar āboliem.
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 12. Augusts 2020, 16:36
|
Jā, garšīga, man arī patīk ja kārtīgi sakarsētas izlaiž caur sietu un tad liek cukuru, sanāk tāda gandrīz želeja
Posted by: rūsganais sprakšķis (mufs)
Posted at: 12. Augusts 2020, 16:44
|
njā, man želejas atkal diezko nepatīk, tāpat kā biezzupas, man patīk, ja ir, ko uzkost :D
Zinu, bet man tā kā drusku gribētos kko darīt un arī zaptes mēs patērējam baisos apjomo :D