porcelāna lellīte [userpic]

20. Maijs 2020 (15:08)

Visā šajā sakarā jocīgi, ka pieraksts arī akūtajās stundās (vairākas dienas pat 2 nevis stundu) vispārējo pierakstu pie ģ.ā samazinājis ļoti. Nezinu ko viņi dara (es ceru) ar baisajām niknajām tantēm kam hobijs atnākt 4 h ātrāk un dirsties ar visiem kas gadās pa ceļam, bet gandrīz no krēsla nokritu, kad vaicāja vai labāk gribu tikt rīt vai nākamajā nedēļā. Nevis pēc pusotras nedēļas ātrākais. Ir bijis arī 'zvaniet pēc 25. datuma pierakstam uz nākamo mēnesi

Comments

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 20. Maijs 2020, 22:14

Mums pediatrei tas pats. Kādreiz mēnesi uz priekšu zvanīju, lai dabūtu pirmo rīta laiku, bet aprīlī bijām laikam vienīgie visā dienā. Vienīgi par ko es ļoti dusmojos, ka 29.aprīlī atteicās vakcinēt, lika pēc nedēļas nākt vēlreiz. Pamatoja ar to, ka neesot 6 mēneši (tie palika 30.aprīlī). Viņām no garlaicības laikam jumts brauc, iespējams, ka kaut kādu apmeklējumu vajag ienākumiem, jo viņas jau sākotnēji zināja, ka nākam tikai dēļ vakcīnas.
Es neesmu pētījusi, varbūt vakcinācijai tiešām tie precīzi 2 mēneši ir baigi būtiski (neticu), bet tad varēja telefoniski pateikt, lai nākam pēc nedēļas.
Sorry, es pēkšņi atcerējos un vajadzeja pastāstīt, lai netraucē gulēt 😅

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 20. Maijs 2020, 22:52

Mums pāris reižu gadījies, ka vakcināciju kabinets ciet jo jocīgs darba laiks nesezonā vai tml.ir jocīgs. Bet jā, mums arī ērču poti vajadzētu kaut kad tagad, jo bija jāpotē hepatīts, tad gripa divas reizes, tad bija dermatīts vai liels klepus un ņemtne no šitā jai nemazinās

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 21. Maijs 2020, 08:27

Mums tagad arī vakcinācijas kabinets pēc pieraksta, biju pierakstījusies arī uz turieni, bet viņas vnk nedeva kartiņu un neļāva iet jo neesot 6 mēneši 🙄 mēs mājās smējāmies, vai tikai pēc nedēļas atkal neļaus iet jo taču nokavēts, 6 mēneši jau gandrīz nedēļu!

3 Lasīt komentārus piebilst