16. Maijs 2020 (12:56)
Man ar zivīm ir mīla/naids attiecības. Pa īstam garšo tikai siļķu rolmopši, šad tad drusciņ kūpinātu zivi uz sviestmaizes ar citronpipariem un caurspīdīgu sīpola šķēli, reti cepenēceptu lasi, pavisam reti mazsālītu lasi. Zivju salāti drīzāk ne, visādas necaurspīdīgas marinādes galīgi ne, no konserviem tikai tuncis. Bet vispār zivis ēdu reti
Un tagad aplauzos, jo Dieniņu 'Siļķens iekš' balto zostiņ' garšo. A tur majonēze, puravs un gurķis un es apēdu veselu rupjmaizes šķēli ar daudziem maziem gabaliņiem. Nebiju tādu ražotāju piefiksējusi
https://www.dieninas.lv/
Bet kā Tu pie tāda tiki, ja reiz nemīli zivis?