porcelāna lellīte [userpic]

28. Aprīlis 2020 (10:29)

Var jau runāt par to, cik pie mums viss ir slikti, bet mēs tomēr dzīvojam laikā kad darīt to, kas tev patīk nav nekas rets vai ārkārtējs, kad sevi uzturēt var ne tikai cilvēki ar misiju un izglītību, kas tomēr rada kādu vairāk vai mazāk taustāmu lietu (mūziku, mākslu, da labi, pat performanci), bet arī visādi vairāk vai mazāk interesanti vai jēdzīgi bet plānā galdiņa urbēji. Ugunsskola, šamaņi, aukstuma skola, visādu dīvainu lekciju lasītāji korporatīvajiem klientiem, tas jau tā pierasts, bet šodien es uzdūros sieviešu dvēseļu dziedinātājai.

Es tikai nesen sapratu, ka man šis viss šķiet brutāli. Tas, kas nešķiet skumji vai smieklīgi, un tas nenāk no pieredzes reliģiskajā pārliecībā. Visi tie daudzie retrīti, klēpja meditācijas, garie svārki kas virpuļveidā ievibrē vietās, ininini, dzimtas sieviešu traumu meditatīvā dziedināšana u.c. sūdi man ļoti atgādina vienas pasniedzējas, profesores teikto citā sakarā. Tas ir kā bliezt ar kuvaldu pa flīģeli un gaidīt, ka noskaņosies. Dažreiz varbūt sanāk..
Tas ka tev tikko satikts cilvēks uzreiz urķējas un bliež pa sāpīgām vietām īsti nav kā sadzerties ballītē un kādam izkratīt sirdi

Comments

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 28. Aprīlis 2020, 10:56
taisni kā es

man jau šķiet, ka sārlatāni un "dziednieki" ir pelnījuši vienmēr sākot jau no aizlaikiem, ar to starpību, ka vēsturiski kaut ko salaižot grīstē, tie tika nolinčoti, nokurināti uz sārta utt. utjp. Abert mūslaikos privātais apdraudējums aļa atbildība samazinājies līdz minimumam, izdomā tik jaunu mārketinga statēģiju un pucē vaļā. Nekā personīga, tā teikt, vienkārši bizness.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 28. Aprīlis 2020, 11:02

Arī.
Vienu laiku gandrīz visiem dziedniekiem kas izteicās žurnālos vai tml caur defisi klāt nāca 'psihoterapeits'

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 28. Aprīlis 2020, 11:03
taisni kā es

vai psihologs :D

3 Lasīt komentārus piebilst