Pirmā grāmata ko nopirku bērnam bija lietota Zaķu stāsti katrai dienai ar zaķumammu, čuguna pannu un milzīgu pankūku kalnu pie kura rindā stāv zaķēni uz vāka. Viņiem tajā grāmatā ir mazpadsmit bērni. Viena no mammīgajām lietām ko es bērnībā domāju bija ka es gan ceptu pankūkas katru sestdienu. Jo man ļoti garšo pankūkas. Tik ļoti, ka es ēdu arī neizdevušās. Plānās, pildītās, rauga, kefīra, ābolu, kabaču, ķirbju, biezpiena, parastās, amerikāņu, biskvītpankūkas un noteikti vēl visas tās receptes kuras neesmu atklājusi.
Bet tagad man ir problēma. Litrs mīklas, stunda un čuguna panna un jēga maza, jo visiem atēsties līdz ūkai nekad nesanāk un bieži šito čakaru nevar. Vismaz esmu atklājusi ka sevi vieglāk motivēt ja pirmo pankūku apēdu pati, tik ātri besis neuznāk.
Un tā zaķu ģimenes mamma ieguvusi varones statusu. Jo es nezinu cik lielā bļodā jātaisa mīkla lai pietiktu 13 ļaužu ģimenei
Mopēds nav mans: https://www.kitchensanctuary.com/savour y-dinner-pancakes-chilli-butter/ – pēdējoreiz čili sviesta vietā taisīju compound butter no mīksta sviesta, ķiploku pulvera, worcestershire un chipotle tabasco, jo kāpēc ne, baigi labais
Banānu piens ir tas Lāsēna banānu piens – ceru, ka to vēl tirgo :D Sen neesmu taisījusi, bet pārējās sastāvdaļas kā parasti – ola, cukurs, šķipsna sāls, milti, banānu piens un vēl milti, līdz iegūst biezu konsistenci – biezāku par krējumu. Tādu drīzāk rauga pankūku konsistencē. Dīvaini, man ļoti garšo lietas ar banānu garšu, bet pašus banānus man diez ko nepatīk izmantot, jo tie vienlaicīgi ir gan saldāki, gan skābāki, gan intensīvāki, nekā man patīk.