Tik sen nav ēsts nekas cits, ka nav īsti ar ko salīdzināt, bet arī tā gotiņa burkā ir ļoti garšīga. Vajadzētu blakus nolikt parastu bundžu iebiezinātā piena (vārītā, protams), bet tai banofī receptei kas no Ievas (māja?) žurnāla - ideāli, bet bez čakara ar ilgo ņemtni uz pannas. Gribētos pamēģināt to, kas ar riekstiem, mazās gotiņkončas ar kaņepju sēkliņām arī bija nesliktas.
http://www.skriverugotina.lv/produk
Katrā gadījumā ātrajai kūkai par pildījumu, uz saldējuma, bulciņām vai kam nu der 'karameles mērce' droši vien der labi. Tik ar to glabāšanu jāskatās, mums it kā silts bet jau veidojas cietākas plāksnītes. Man garšai netraucē, bet pērlīgākam cilvēkam varētu nepatikt.
Un vispār viņi pa ceļam un Rīgā pieved klāt un draudzējas ar pakomātiem
Man atkal ļoti, jo gotiņa burkā un ēd cik gribi - nu, daži bērnības sapņi piepildās, ja.
Atklāti sakot garšo kā Skrīveru gotiņas šķidrais centrs. Jo nu tā ir gotiņa :D bet tā kā man garšo, galīgi nesūdzos. Es tā padomāju ka labi der arī ietinot plānajā pankūkā un noteikti ir variants pankūku tortītei. Man patīk doma, ka kas tāds varētu mājās stāvēt visādiem gadījumiem. Man ļoti patika noformējums, forši arī dāvanai, bet nu drusku riskanti, protams