porcelāna lellīte [userpic]

13. Novembris 2019 (10:44)

vakar veicu varoņdarbu. nopirku skuķim češkas. bērniem Ziemassvētku dāvanas. monētu maciņus. skuķiem ar fliteriem un vienradžiem, nr.1 ar brīnišķīgu vardīti, apaļu un pilnībā attaisāmu. sev meklēju kleitu. jo mamma un tētis uzdāvināja naudu lai nopērku sev smuku kleitu. a nekā. ne humpalās ne parastā veikalā. jo nu es gribu lai ir wow! efekts. bet nu nekas, nopirku sev izejamo flaneļa pidžamu (ar lāčiem, āpšīem, lapsēniem, pingvīniem un baloniem. uzlaikoju un negribas vilkt nost lai arī drusku smird pēc humpalām. vēl sev par trīs eirām nopirku sporta pusbikses. tagad man ir komplekts - sporta ļifons un sporta bikses. vaina tikai sportošanā. un vēl es sev nopirku skaistu ērtu somu ar pūcītēm. un pildspalvu Ziemassvētkos, jo tā bija brīnišķīgi skaista. tā kā esmu svētkiem gandrīz gatava - pašai, bērniem, mammai ir. tēvam jau ir izdomāts.
vīru gribētos aizvest uz kādu pasākumu, piemēram šo:
https://www.bilesuparadize.lv/lv/events/event/76567
vai šo:
https://www.opera.lv/lv/izrade/tris-draugi/
tikai nezinu - tā būtu balva vai sods. :D

Comments

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 13. Novembris 2019, 21:09
painted

novembrī gatava ziemassvētkiem! kā nav kauna :D

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Novembris 2019, 22:13

Tā, kā man 27.12. ir dz.d. es jau sen esmu sapratusi, ka ja zinu ko un kā, jāpērk kaut vasarā. Gadās gan, ka kādu dāvanu nevar laikā atrast, ka esmu aizmirsusi, ka ir un jadāvina divas vai kādu aizmirstu un tad kas jāstiķē vai tml.

Tagad ir arī žāksts ar radiem, kas nenāk reizē jo nesatiek, bd eglītes, plus slimošanas un tad jo laicīgāk jo labāk, jo tad vienkārši nav iespējams un man riebjas iepirkties un drūzma. Un ļoti patīk dāvanas kas noder, ja zinu kas cilvēkam patīk un der, ņemu ciet

2 Lasīt komentārus piebilst