vīrs sestdien atveda 2 kg priežu čiekura (nu kā var tik precīzi ievākt?!), rīt vairs nebūs karstā ūdens, tādēļ šodien daru TO. tīrīt un vispār baigais besis, tā ir tāda! ķēpa. toties blanšēti tik labi smaržo un smuki un vispār sīrupiņš garšīgs, ka liekas - čakars ir tā vērts. ir man arī burkas. kā tur ir - es varu vienkārši nolikt saulē uz pāris stundām? tīras, sausas, nebūs jāvāra katlā vēkšpēdus. tik cik ilgi cepināt uz palodzes? vajag lai droši glabāt līdz ziemai un pagraba nav
kāpēc Tu sev to nodari? :D
izžāvē un tējo - mūsmājās tas visu ziemu iet uz urrā. ar medu, kārtīgi 30minūtes novārīta tēja garšo tikpat labi, kā sīrups, un NEKAS JAU PAVASARĪ JĀDARA :)