porcelāna lellīte [userpic]

17. Septembris 2018 (13:55)

cik ilgi jāvāra ola lai vidus nebūtu jēls, bet olu varētu likt trauciņā un dot ēst ar karoti? es pati ēdu tikai pārvārītas olas, bet šis varētu būt tāds feins ēdiens ātrajām uzkodām vai ēdienreizēm, turklāt daud zolbaltumvielu. kāds šitādu praktizē bērnu barošanai?

Comments

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 17. Septembris 2018, 14:55

triks ir nevis vārīt x minūtes, bet pēc ūdens uzvārīšanās ņemt nost un turēt x minūtes. es skatījos pēc šķietka šīs tabulas https://www.thekitchn.com/how-to-boil-eggs-perfectly-every-time-video-202415 vai ļoti līdzīgas, un mans ideālais dzeltenums ir 6 min paturēts.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 17. Septembris 2018, 18:44

paldies! jāizmēģina, izskatās interesanti un vienkārši

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 18. Septembris 2018, 11:38

un ļoti precīzi darbojas :)

10 Lasīt komentārus piebilst