porcelāna lellīte [userpic]

24. Maijs 2018 (21:39)

kā tā labi degustēt paipalu olas? domāju par salātiem. ir parastais salāts, rukola, tomāti, gurķi, sīpolloki, sīpoli, avokado, bumbieris. kaut ko no šī visa sametīšu bļodā un pa virsu cieti vārītas uz pusēm pārgrieztas paipalu olas. cik ilgi vispār tādas jāvāra? var tak vienkārši pārliet drusku eļļu, ja piena produkti ir no-no

Comments

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 24. Maijs 2018, 22:19

Izklausās ļoti labi salāti :)
Olas vāra pavisam īsu laiku. Viņas grūti nomizot.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 24. Maijs 2018, 22:22

nebūs jēlas? man ir fobija ja tur ir kas želejveidīgs vai mitrs pēc izskata, es labāk ēdu ar ziliem dzeltenumiem :D

a mizošanu deleģēšu entuziastiem

2 Lasīt komentārus piebilst