porcelāna lellīte [userpic]

24. Novembris 2017 (17:42)

un vēl lai jums būtu pilnīgi skaidrs kas es par putnu, varu atzīties, ka man ļoti bieži 'kaut kas garšīgs' nav saldumi, bet gaļa. jā, man garšo šokolādes, trifeles, "Svetlana"s cepumi, bulciņas, smalkmaizītes, pīrādziņi u.t.t. u.t.j.pr. bet ja ir izvēle, es drīzāk izvēlēšos gaļu nekā desertu. šašliks (vai vnk marinēta-grilēta) ir ārpus konkurences, bet arī viesībās es bieži labāk apēdu kotleti/karbonādi/gaļas ruleti/viltoto zaķi vai lieku cepeša šķēli nekā taupos kūkai (kuras arī man diemžēl ārkārtīgi garšo). labi, ka mazpilsētā 'piemājas' veikaliņš ar tik labiem pavāriem, ka parasts viltotais zaķis vairs nevilina un no lielveikalos nopērkamajiem neesmu atradusi tādu, kas blakus stāvētu.
ā, un gaļiņa žāvēta (dažreiz vista) benzopirēns=mūsu viss
es esmu no tiem cilvēkiem, kas bistro var ēst kotleti ar karbonādi. arī bez piedevām un salātiem

Comments

Posted by: nova ([info]nova)
Posted at: 24. Novembris 2017, 17:59

Vai tad tas ir kas īpašs...:) manis pēc kūkas var neeksistēt kā tādas. Tas man netraucē turēt uz darba galda bļodiņu wr Jaungada" konfektēm, bet es tās ēdu nedēļām, kamēr siers, ķiploksausmaizes vai gaļas no bļodiņas pazustu dienas laikā

Posted by: Inde ([info]auksts_entelekt)
Posted at: 24. Novembris 2017, 18:01

Man līdzīgi, tikai ar to atšķirību, ka saldumi negaršo nemaz.
"Saldajā" ēdu lasi, vai žävētu gaļu. Absolūts delīšis ir plāni sagriezts pusjēls lielops ar pipariem.
Mēs ar M, kad ejam gulēt, vēlam viens otram saldus sapņus. Es viņam "kā cukuriņ un medutiņ", bet viņš atbild "laša rozīti ar citrona pipariem".

2 Lasīt komentārus piebilst