porcelāna lellīte [userpic]

atkal par šmorēšanu

23. Novembris 2017 (19:27)

kādi ir tie ēdieni, kurus ikdienā taisi? droši vien jau katram kkas cits. man: dārzeņu biezzupa (visbiežāk vegānā. garšvielas+dārzeņi kas mājās+tomāti savā sulā, šad tad lieku klāt buljonu, šad tad klāt gaļu), maltas gaļas mērce (gaļa+garšvielas+sīpoli, ļoti bieži arī ar dārzeņiem pašā mērcē), frikadeļu zupa (sen nav bijusi, jāizņem atkausēt gaļu), sautējums (šobrīd topā vista+paprika+baklažāns+sīpols+viss kas mājās dārzeņi), kapātie kāpostu tīteņi, diezgan bieži kaulu buljonā ievārīta dārzeņu vai makaronu zupa

Comments

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 23. Novembris 2017, 20:29

Pēdējo nedēļu favorīts - lēcu un spinātu karijs. Var ēst ar rīsiem, tvaicētiem dārzeņiem vai naan maizi, gaļēdājs var pieēst gaļu pēc izvēles (lai ar nepieciešamības nav, lēcas to darbiņu izdara).

Jebkuri tvaicēti dārzeņi blenderī ar kaut kādu buljonu (man no kubiņa) un kokosriekstu pienu vai saldo krējumu.

Dārzeņu lazanja (to taisu nogalē, ja paveicās pirmajā dienā visu neizrīt, tad pietiek nākamajai nedēļai pusdienām kādām trīs dienām).

Viss-kas-mājās salāti.

23 Lasīt komentārus piebilst