23. Novembris 2017 (15:01)
ir te kāds ēdiena plānošanas eksperts? mani interesē kā tas dzīvē notiek. kad izdomā/sagādā/gatavo, cik daudz un dažādi. cik bieži? jo nu es te taustos un ik pa laikam kkas nesanāk un kādam jābūt dežūrcūkai vai jāēd maizītes/pelmeņi (nesūdzos, man pelmeņi ļoti garšo). grūti jo nevar prognzēt cik katru reizi apēdīs - viens un tas pats zupas katls citreiz iet 3 dienas, citreiz izēdas jau vienā. jau esmu nobriedusi līdz lapiņai uz ledusskapja (un tas jau ir rādītājs.lol)
Es kādu laiku centos tā darīt, bet nekas tur nesanāca. Pirmkārt - visu nevar saplānot 9attiecībā uz produktiem), otrkārt - ja man gribas griķus ieplānoto frikadeļu vietā, tad es ēdīšu griķus, nevis vārīšu frikadeles. Atmetu ar roku un vairs neiespringstu.
Vienīgais ko cenšos - ik pa laikam no zemniekiem sasūtu visādus dārzeņus - vairāk kā parasti ēdam un tādus ko parasti vispār neēdam, tad esmu spiesta viņus visur likt klāt un viskaut kas jauns tad rodas.
Bet pārpalikumus mums apēd vīriec. Viņam bail, ka es kaut ko varētu izmest. latvietis praktiskais. Bet es atkal ar to mūžigo ēdienu padarīšanu esmu novedusies tik tālu, ka bez žēlastības gāžu laukā.